News

Revelion de coșmar pentru un grup de tineri cazați în Bușteni! “Ne-au băgat la somn de la 10, ne-au luat boxa și ne-au oprit curentul”

Revelion de coșmar pentru un grup de tineri cazați în Bușteni! Aceștia spun că proprietarii le-au luat boxa la care ascultau muzică și le-au oprit curentul în noaptea dintre ani
03.01.2022 | 17:42
Revelion de cosmar pentru un grup de tineri cazati in BusteniNeau bagat la somn de la 10 neau luat boxa si neau oprit curentul
ADVERTISEMENT

A fost un Revelion de pomină pentru mai mulți tineri care au plătit bani serioși ca să petreacă într-o stațiune de pe Valea Prahovei. Vorbim despre Bușteni, un loc de poveste, dar care a devenit într-un timp scurt de coșmar.

Mai ales că, Revelionul s-a terminat înainte să înceapă pentru musafiri. Incidentul a avut loc chiar cu câteva ore înainte de miezul nopţii. Aceștia n-au ezitat și au transmis totul pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Revelion de coșmar pentru un grup de tineri cazați în Bușteni!

Din imaginile filmate se pare că proprietarul pensiunii, destul de supărat pe comportamentul tinerilor a început să țipe la aceştia.

Mai mult decât atât, bărbatul le-a interzis să mai iasă din cameră şi i-a băgat chiar la somn cu doar două ore înainte de intrarea în 2022.

ADVERTISEMENT

„Ne-au băgat la somn de la 10, ne-au luat boxa, iar în seara de Revelion când au văzut că nu dormim ne-au oprit curentul”, a spus o tânără participantă la eveniment

O altă persoană agresată de cei doi comentează la postarea adolescentei de asemenea: „Am fost la aceiaşi pensiune.

ADVERTISEMENT

La început gazda părea foarte de treabă până când a intrat peste noi în camere urlând şi înjurând că am trântit uşa”

Nu a fost singurul eveniment de acest gen. În apropiere de Bucureşti, mai mulţi tineri au vrut să se distreze în noapte de Revelion, dar s-a terminat totul rău de tot.

ADVERTISEMENT

Aceștia au vandalizat pur și simplu casa pe care au închiriat-o. Până dimineaţă au distrus tot ce era înăuntru și vorbim aici inclusiv de pereţii.

Culmea, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground. N-au lipsit din meniu drogurile, băutura, dar nici armele.

Dimineață, proprietarul a încremenit, mai ales că, spune acesta, nu are asigurare. Trebuie acum să se descurce pe propria cheltuială.

ADVERTISEMENT
Tags: