Life

Primele imagini de la Revelionul pregătit de Pro TV. Cine sunt vedetele de la Protevelion. Foto

După mulți ani în care nu a avut un program special de Revelion, Pro TV aduce show-ul ”Protevelion”. Primele imagini ”scăpate” pe internet de vedetele care se vor vedea pe micul ecran în noaptea dintre ani.
07.12.2021 | 15:18
Primele imagini de la Revelionul pregatit de Pro TV Cine sunt vedetele de la Protevelion Foto
Pro TV revine cu programul de Revelion. Sursă foto: Instagram-Facebook. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă la Antena 1, an de an, Dan Negru aduce pe micul ecran ”Revelionul Starurilor”, postul din Pache Protopopescu nu a mai avut un program special încă din anul 2013. La vremea aceea, Pro TV a difuzat ultimul Revelion al trustului, prezentat de Cătălin și Andra Măruță.

Astfel că acum, după o pauză atât de lungă, Pro TV revine pe micul ecran cu un program dedicat trecerii în noul an calendaristic.

ADVERTISEMENT

Pro TV difuzează ”Protevelionul” în noaptea dintre ani

De această dată, cei care se vor afla la cârma show-ului de Revelion vor fi Pavel Bartoș și Raluka, jurata show-ului muzical ”SuperStar”.

Conform paginademedia.ro, Pro TV a început deja filmările pentru ”Protevelion”, așa cum se va numi show-ul ce anunță trecerea în anul 2022. Mai mult decât atât, oficialii au dezvăluit și câteva nume mari din showbiz care vor apărea în fața românilor de Revelion.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără: Mira, Vlăduța Lupău, Lora, Horia Brenciu, Smiley, Ruby, Andra, Inna, Irina Rimis, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Matilda Pascal Cojocărița, Zdob & Zdub, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu, Neti Sandu, Monica Bârlădeanu, Amalia Enache, Magda Palimariu, Mihaela Bilic, Andrei Aradits  și mulți alții.

Primele imagini de la Revelionul Pro TV

După anunțul oficialilor, pe internet au apărut și primele imagini din culisele ”Protevelionului”. Vedetele prezente în show au imortalizat o parte din momentele ce se vor vedea în noaptea dintre ani la TV și le-au ”scăpat” pe internet.

ADVERTISEMENT

Internauții au putut vedea astfel ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, dar au aflat deja și ce ținute deosebite vor purta artiștii de Revelion.

În timp ce Mira, Lora, Vlăduța Lupău și Mihaela Rădulescu au optat pentru rochii cu decolteu adânc, luând astfel ochii tuturor, masculii show-ului vor apărea pe micul ecran în costume foarte elegante.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a îmbrăcat un costum negru pe care l-a asortat cu o cămașă albă pentru noaptea de Revelion, iar Pavel Bartoș și-a ales o ținută cu un strop de culoare. Sacoul vișiniu este asortat perfect cu o pereche de pantaloni și o cămașă de culoare neagră.

Însă mai multe veți vedea în noaptea dintre ani, la Pro TV, atunci când Raluka va face echipă cu Pavel Bartoș și va prezenta ”Protevelionul”.

Pro TV îi face concurență lui Dan Negru

După ani de zile în care Dan Negru a atins recordul audiențelor cu show-ul măștilor din noaptea de Revelion, la trecerea dintre ani, între 2021 și 2022, Antena 1 se va ”bate” cu Pro TV pentru publicul român.

În timp ce prezentatorul trustului Impact a ținut ani la rând milioane de români cu ochii la ”Revelionul Starurilor”, după Revelionul prezentat de soții Măruță, ”Magic Show”, Pro TV a difuzat numai concertele din Piața Constituției din București sau seria filmelor dedicate sărbătorilor.

ADVERTISEMENT