Sporturi

Revenire cu ghinion pentru Simona Halep în țară. Și-a pierdut bagajul la aeroport

31.03.2019 | 16:07
Revenire cu ghinion pentru Simona Halep in tara Sia pierdut bagajul la aeroport

Simona Halep a revenit în țară după aventura sa la turneele americane. Numărul 2 mondial nu a avut parte de o întoarcere liniștită însă, fiind nevoită să aștepte câteva minute bune pe aeroport, după ce unul dintre bagajele sale s-a rătăcit. După ce a completat formularele solicitate, Simona le-a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor care o așteptau.

Simona Halep și-a pierdut bagajul la aeroport

Halep s-a oprit în semifinale la Miami, deși startul de turneu a fost unul grozav. Sportiva noastră nu i-a putut face față Karolinei Pliskova, în fața căreia a pierdut în două seturi, scor 5-7, 1-6. Până la această dispută, Simona cedase doar un set în turul III cu Polona Hercog. Halep a ratat astfel șansa să redevină număr 1 mondial. I-ar fi luat locul lui Naomi Osaka dacă ar fi trecut de Pliskova. Chiar și așa, norocul a fost de partea Simonei, care nu a fost depășită în clasament apoi de Pliskova, cehoaica pierzând surprinzător finala cu Barthy.

A fost foarte bine, sunt foarte mulţumită de rezultat, de cum am jucat. A fost o deplasare reuşită şi mă bucur că sunt acasă. Nu a fost încărcătură şi nici presiune. Am fost pe primul loc destule săptămâni şi nu mai este o presiune. A fost un meci bun la început, apoi, după ce a venit ploaia, a fost puţin diferit, a spus Simona Halep.

Halep a fost eliminata de Pliskova la Miami
Halep a fost eliminata de Pliskova la Miami

La Indian Wells, Simona s-a oprit în faza optimilor de finală, eliminată fiind de Marketa Vondrousova în trei seturi. Acel turneu a fost câștigat în cele din urmă de Bianca Andreescu, sportiva canadiană cu părinți români.

Simona Halep nu a reușit să câștige niciun turneu în 2019, cel mai aproape fiind la Doha, acolo unde a cedat în finală în fața belgiencei Elise Mertens. În rest, Simona nu a ajuns la niciun turneu mai sus de faza semifinalelor.