Sport

Revenire de senzație a lui Fernando Torres, la doi ani după retragere. Unde va juca fostul star de la Atletico și Chelsea

Fost campion mondial și european cu Spania, Fernando Torres, revine pe teren la doi ani după ce s-a retras oficial.
26.05.2021 | 10:55
Revenire de senzatie a lui Fernando Torres la doi ani dupa retragere Unde va juca fostul star de la Atletico si Chelsea
Fernando Torres (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al echipelor Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea, sau AC Milan și-a anunțat dorința de a juca din nou printr-o postare pe Instagram care a adunat peste 400.000 de aprecieri.

Ultima oară Fernando Torres a lucrat în cadrul centrului de copii și juniori, la campioana Spaniei, Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Fernando Torres: ”Înțeleg viața într-un singur mod!”

Fostul fotbalist are 37 de ani și a spus adio carierei sportive în 2019 în tricoul japonezilor de la Sagan Tosu.

Imediat după acel moment, conducerea lui Atletico Madrid i-a oferit un post în organigrama clubului, timp în care Torres a încercat să obțină și licența de antrenor.

ADVERTISEMENT

Marți, fostul internațional spaniol a uimit pe toată lumea anunțându-și revenirea pe gazon.

”Înțeleg viața într-un singur mod: jucând. Astfel, am decis să mă întorc. Vineri voi anunța unde”, a scris Torres pe Instagram declanșând un val de aprecieri și simpatie din partea fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ?????? (@fernandotorres)

Impresionanta carieră al lui ”El Nino”

Alintat de suporteri ”El Nino”, Fernando Torres a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai Spaniei în ultimele două decenii.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist este un produs al lui Atletico Madrid, unde şi-a făcut junioratul în perioada 1995-2001. Pentru formaţia din capitala Spaniei a jucat în două rânduri, 2001-2007 şi 2015-2018.

De-a lungul timpului, “El Nino” a mai evoluat la Liverpool, Chelsea, AC Milan şi Sagan Tosu. Alături de londonezi, atacantul spaniol a câştigat Liga Campionilor în 2012 şi Europa League în 2013.

ADVERTISEMENT

La echipa naţională a Spaniei, Fernando Torres a jucat 110 meciuri şi a marcat 38 de goluri. Alături de “Furia Roja”, fotbalistul de 35 de ani a câştigat de două ori Campionatul European (2008 şi 2012) şi Campionatul Mondial din 2010.

În 2008, “El Nino” s-a clasat pe locul 3 în ierarhia Balonului de Aur, fiind depăşit Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. În întreaga carieră, Torres a marcat 260 de goluri în cele 760 de meciuri jucate cu echipele de club.

ADVERTISEMENT