Carousel hot news

Revenire de senzaţie! Belu şi Bitang sînt iar antrenorii lotului de gimnastică

Octavian Belu şi Mariana Bitang, cei mai apreciaţi antrenori de gimnastică din România, vor reveni la cîrma lotului naţional, după ce au decis să demisioneze în urma alegerilor de la COSR....
Autor: Mirela Apostol | 03.11.2014 | 13:01
Revenire de senzaţie! Belu şi Bitang sînt iar antrenorii lotului de gimnastică

Octavian Belu şi Mariana Bitang, cei mai apreciaţi antrenori de gimnastică din România, vor reveni la cîrma lotului naţional, după ce au decis să demisioneze în urma alegerilor de la COSR.

Conform Gazeta Sporturilor, cei doi tehnicieni supraveghează antrenamentele de la Izvorani ale gimnastelor de mai mult timp, dîndu-şi acordul pentru revenirea alaturi de Larisa Iordache, Diana Bulimar şi celelalte tinere gimnaste dar şi de Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor. Revenirea celor doi antrenor a fost confirmată şi de Carmen Tocală, secretarul de stat din MTS, acesta spunînd că a ajuns la un punct comun cu cei doi.

“După discuţiile purtate cu Belu şi Bitang pot afirma ca cei doi tehnicieni vor reveni coordonatorii lotului feminin. Mai trebuie definitivată înţelegerea cu Federaţia de Gimnastică şi cu Forul Olimpic Român, dar eu cred că fetele de la lot au fost cele care i-au determinat pe antrenori să se întoarcă”, a declarat Carmen Tocală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!