Cele mai citite

Revenire de senzaţie! Gundogan a jucat din nou după 435 de zile!

Ilkay Gundogan a semnat cea mai tare revenire din acest week-end. Internaţionalul german a jucat din nou după o pauză de nu mai puţin de 435 de zile. Gundogan se accidentare la spate cu 430 de...
Autor: Dan Rosu | 18.10.2014 | 18:57
Revenire de senzaţie! Gundogan a jucat din nou după 435 de zile!

Ilkay Gundogan a semnat cea mai tare revenire din acest week-end. Internaţionalul german a jucat din nou după o pauză de nu mai puţin de 435 de zile. Gundogan se accidentare la spate cu 430 de zile în urmă, într-un amical al Germaniei cu Paraguay. Gundogan a fost titular în meciul de la Koln, dar nu i-a purtat noroc Borussiei. Dortmund a pierdut cu 2-1.

Chiar dacă a lipsit foarte multă vreme, Gundogan este în continuare în vizorul marilor cluburi din Europa. Real Madrid îl vrea pe mijlocaşul lui Dortmund, pentru care e pregătit să plătească 25 de milioane de euro. Mourinho l-a vrut şi el pe german la Madrid, înainte de teribila accidentare.

Borussia Dortmund traversează cea mai slabă formă din ultimii ani. Are cinci înfrîngeri în ultimele şase etape şi e deja la 13 puncte de liderul Bayern Munchen.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!