Sport

Revenire de senzație în Liga 1! Gigi Nețoiu și Vova Cohn au preluat o echipă din play-off

Gheorghe Nețoiu (62 de ani) și Vladimir Cohn (77) fac parte, începând de azi, din conducerea celor de la FC Voluntari. Cei doi au făcut echipă și pe vremea când Dinamo era o forță.
01.06.2022 | 21:38
Revenire de senzatie in Liga 1 Gigi Netoiu si Vova Cohn au preluat o echipa din playoff
Revenire de senzație în Liga 1! Gheorghe Nețoiu și Vova Cohn au preluat o echipă din play-off. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Voluntari vrea să devină o forță în Casa Pariurilor Liga 1, după ce în sezonul precedent a terminat pe locul 4 din play-off. Ilfovenii i-au cooptat în conducerea administrativă pe Gheorghe Nețoiu și pe Vladimir Cohn.

Gigi Nețoiu și Vova Cohn, în conducerea lui FC Voluntari

Nețoiu va fi președintele Consiliului Consultativ (organism care coordonează toate cele 16 discipline sportive finanțate de către Consiliul Local al Primăriei Voluntari), iar Cohn este noul președinte al Consiliului de Administrație, post ocupat în trecut de Ioan Andone sau Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști acționari dinamoviști vor colabora astfel cu ceilalți membri din conducerea ilfovenilor, Frunză, Neculaie, Gherghe și Bălănescu.

„FC Voluntari anunță că, începând cu data de 1 iunie 2022, structura de conducere a clubului nostru se prezintă astfel:

ADVERTISEMENT

PREȘEDINTELE CONSILIULUI CONSULTATIV – Organism care coordonează toate cele 16 discipline sportive finanțate de către Consiliul Local al Orașului Voluntari –  domnul GHEORGHE NEȚOIU

PREȘEDINTE FC VOLUNTARI – domnul VLADIMIR COHN

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE al SC Fotbal Club Voluntari SA – domnul ROBERT FRUNZĂ

DIRECTOR EXECUTIV FC VOLUNTARI – domnul ROBERT-CRISTIAN GHERGHE

VICEPREȘEDINTE FC VOLUNTARI – domnul BOGDAN NICULAIE

DIRECTOR GENERAL FC VOLUNTARI – domnul BOGDAN BĂLĂNESCU”, au comunicat ilfovenii, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Au scris istorie la Dinamo

Spre finalul anilor ’90, Gigi Nețoiu a fost patron la Rocar București, după care a condus-o pe Universitatea Craiova în perioada 2000-2002. Fără să obțină vreo performanță în Bănie, în vara lui 2002, Nețoiu a plecat de la Craiova cu mai mulți fotbaliști, pe care i-a dus la Dinamo, acolo unde a devenit acționar.

În 2014 a fost și el condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, unde a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare, alături de alte nume grele din fotbalul românesc, precum Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gică Popescu, Jean Pădureanu, Giovani Becali, Victor Becali și George Copos.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl privește pe Vova Cohn, acesta a fost și el acționar în Ștefan cel Mare la începutul anilor 2000, când a ocupat și funcția de vicepreședinte.

ADVERTISEMENT
Tags: