Fotbal intern

Revenire de senzație la FCSB! După 6 luni de chin e apt pentru meciul cu Astra. Exclusiv

15.01.2021 | 13:26
Revenire de senzatie la FCSB Dupa 6 luni de chin e apt pentru meciul cu Astra Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Dragoș Nedelcu, accidentat de mai bine de jumătate de an, a revenit la antrenamentele echipei FCSB, iar FANATIK a aflat că este apt pentru partida cu Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii.

Jucătorul a suferit o ruptură de ligamente în primul meci oficial disputat după pandemie împotriva celor de la CFR Cluj pe data de 14 iunie și a fost operat cu succes în Italia, clinica medicului Pier Paolo Mariani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Nedelcu este aproape refăcut și va reveni la antrenamentele roș-albaștrilor din luna decembrie.

Înaintea meciului cu Astra, FCSB a recuperat un jucător accidentat

Chiar în ziua meciului pe care FCSB o are cu Astra Giurgiu, FANATIK a aflat că mijlocașul Dragoș Nedelcu este refăcut complet după accidentarea din vară și este apt pentru prima partidă din 2021.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 23 de ani este pregătit să intre pe teren când va fi nevoie de el. Rămâne de văzut ce decizie va lua în privința sa antrenorul Toni Petrea, dar cel mai probabil el va fi folosit ca fundaș central la nevoie, deoarece acolo FCSB pare deficitară.

În schimb, FANATIK a mai aflat că mijlocașul Lucian Filip nu este încă la capacitate maximă și nu va fi forțat de staff-ul tehnic. Cel mai vechi jucător de la FCSB a suferit și el o ruptură a ligamentului încurcișat și în aceeași partidă cu CFR Cluj, la fel ca și Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Lucian Filip mai are de așteptat până la revenire

Lucian Filip este cel mai vechi component al echipei FCSB. Joacă pentru roș-albastri din anul 2007, însă a fost foarte ghinionist în ceea ce privește accidentările. Filip a suferit cinci operații în ultimii șapte ani care i-au afectat cariera.

Mijlocașul a fost la un pas de un transfer în Rusia în vara anului 2019. Meciul cu Mlada Boleslav ar fi trebuit să fie ultimul al său la FCSB, însă în acel meci ”s-a rupt” și mutarea a intrat în impas. Astfel, Filip a rămas la roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Constantin Budescu e tot mai aproape de o revenire la FCSB, unde este dorit în mod expres de Gigi Becali, după ce președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a anunțat că jucătorul nu vrea să-și prelungească înțelegerea care expiră la finalul sezonului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,55 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT