Sport

Revenire de senzație la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! A fost inclus în lot după 6 luni de absență

FCSB i-a pierdut pe Compagno, Olaru și Târnovanu pentru derby-ul cu CFR Cluj, însă în lotul roș-albaștrilor a revenit un fotbalist care nu a mai evoluat de 6 luni.
15.12.2022 | 19:33
Revenire de senzatie la FCSB pentru derbyul cu CFR Cluj A fost inclus in lot dupa 6 luni de absenta
Iulian Cristea a revenit în lotul FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj după o pauză de 6 luni. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB o înfruntă pentru prima oară în acest sezon pe CFR Cluj. Leo Strizu și Mihai Pintilii au aliniat primul 11 în meciul împotriva campioanei României, iar în lot a fost inclus Iulian Cristea, proaspăt revenit după accidentarea groaznică din urmă cu 6 luni, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Iulian Cristea a revenit în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj după 6 luni de absență

FCSB s-a confruntat cu probleme de lot înaintea partidei cu CFR Cluj în meciul restanță din etapa a 9-a a SuperLigii. Cuplul de antrenori de pe banca roș-albaștrilor format din Pintilii și Strizu nu s-a putut baza pe Compagno, Olaru și Târnovanu, ai căror înlocuitori au fost dezvăluiți în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Așa cum site-ul nostru a anunțat, Omrani, Oaidă și Vlad vor fi titulari în derby-ul de pe Arena Națională. În lotul vicecampioanei României a fost inclus și Iulian Cristea care s-a accidentat grav chiar la prima fază a meciului Muntenegru – România 2-0, la începutul lunii iunie. Fundașul roș-albaștrilor se află pe banca de rezerve.

Fotbalistul celor de la FCSB a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior și a fost nevoit să stea pe bară 6 luni, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Accidentarea a atârnat foarte greu în efectivul roș-albaștrilor pentru că fotbalistul era singurul fundaș de meserie al vicecampioanei României înaintea venirilor lui Tamm sau Dawa.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al lui Iulian Cristea în SuperLiga a fost în fața CFR-ului

Iulian Cristea nu a mai evoluat în campionatul României de pe 22 mai 2022 când era titular în fața CFR-ului. Fundașul cotat la 1,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, a revenit, astfel, în lotul FCSB-ului după o pauză de ceva mai mult de 6 luni.

Fostul fotbalist al lui Gaz Metan Mediaș a fost unul dintre fotbaliștii de bază pentru FCSB în sezonul precedent. Iulian Cristea a adunat în stagiunea trecută 35 de partide, reușind să marcheze două goluri și să ofere 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Iulian Cristea în urmă cu aproximativ o săptămână. „Cristea poate să joace şi acum, se antrenează normal, cu echipa, nu are doar antrenamente integrate, ci se antrenează normal”, declara Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Billel Omrani, Răzvan Oaidă și Ștefan Târnovanu, înlocuitorii titularilor de la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj

Darius Olaru și Andrea Compagno s-au accidentat în startul partidei de la Ploiești împotriva Chindiei Târgoviște, iar fotbaliștii titulari din lotul roș-albaștrilor sunt indisponibili pentru partidele cu CFR Cluj și Botoșani, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ștefan Târnovanu care s-a accidentat nu a fost inclus în lot de cuplul Pintilii – Strizu care i-a trimis titulari pe Omrani, Oaidă și Vlad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de miercuri dimineață.

Echipele de start la FCSB – CFR Cluj:

FCSB: A. Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu; Rezerve: Ducan – Haruț, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu; Antrenor: Leo Strizu
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila; Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele; Antrenor: Dan Petrescu


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT