Revenire de senzaţie pentru Hagi! “Vreau să îl ajut!”

Adrian Dumitru   
în Stiri principale
18/12/2014, 21:16
Revenire de senzaţie pentru Hagi! “Vreau să îl ajut!” GALERIE FOTO

După acontarea lui Cătălin Munteanu, mijlocaşul de 35 de ani fiind jucătorul Viitorului pînă la finalul campionatului, Gheorghe Hagi încearcă să dea o lovitură de imagine pe piaţa transferurilor! FANATIK.RO a aflat că “Regele” insistă pentru aducerea lui Aurelian Chiţu, fostul jucător al lui Valenciennes şi al Astrei. Informaţia survine într-un moment în care Dinu Gheorghe insistă pentru aducerea mijlocaşului la Rapid (vezi detalii AICI).

Vîndut în vara anului 2013 la Valenciennes contra sumei de 800.000 euro, Aurelian Chiţu nu a reuşit să se integreze în campionatul din Hexagon. Împrumutat de francezi  la PAS Giannina, în Grecia, Chiţu nu a reuşit să se impună nici la eleni, iar în vara acestui an, Astra l-a achiziţionat din postura de jucător liber. După 9 meciuri disputate în tricoul vicecampioanei, în care a bifat doar 349 de minute, mijlocaşul de 23 de ani a plecat pe uşa din spate şi de la formaţia giurgiuveană, care i-a reziliat contractul! “Pe lîngă Chiţu, vor mai pleca şi alţi jucători. În schimb, ne-am făcut o listă cu şase fotbalişti pe care dorim să îi achiziţionăm”, a fost reacţia lui Narcis Răducan, directorul general al Astrei.

poza-crop-0x0-upl_-_photos_-_-articles_23107_28862-660x400

Dorit de Rapid, Chiţu a ales Viitorul

Curtat cu insistenţă de Dinu Gheorghe, care şi-l doreşte la Rapid pentru returul campionatului, Aurelian Chiţu s-a destăinuit apropiaţilor că urmează să plece la echipa antrenată de Gheorghe Hagi. “Nu îmi doresc să joc la Rapid, chiar dacă, din cîte am înţeles, vor fi salarii mari în acest retur. Mai bine merg la Viitorul şi ajut echipa să se salveze de la retrogradare, dar să vedem, mai am de analizat nişte oferte. Cu toate astea, înţelegerea cu Viitorul este parafată verbal, am nevoie de jocuri în picioare, nu doar banii sînt importanţi în viaţă”, a fost reacţia mijlocaşului de 23 de ani în momentul în care i s-a spus că este dorit de Rapid.

Închide ×