Revenire în fotbalul românesc. “Îmi lipsea puţină adrenalină!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 09:04
Revenire în fotbalul românesc. “Îmi lipsea puţină adrenalină!”

Fostul secretar general al Federaţiei Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, a decis să revină în fotbal. Astfel, acesta a fost numit preşedinte la clubul Juventus Bucureşti, echipă nou promovată în Liga a 2-a.

Chivorchian a fost înlăturat de la FRF pe data de 20 iulie 2016, toate acestea după ce a fost pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu într-un dosar privin finanţarea ilegală a clubului FC Timişoara în perioada cînd era preşedinte acolo.

Acesta are planuri mari la Juventus Bucureşti. “Iniţial, mă gîndeam să-mi văd de problemele mele, dar sînt de atîţia ani în fotbal şi parcă îmi lipsea puţină adrenalină. Discuţia cu domnul Ciuclea şi cu acţionarii companiei m-au convins să accept propunerea. Am acceptat cu plăcere această propunere a patronului, domnul Ciuclea. E drept că am discutat aproape doua zile cu dumnealui. În două zile s-au concretizat, vorbeam despre asta de peste o săptămînă. Mi-a plăcut proiectul pe care îl are”, a spus Chivorchian

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×