Fotbal intern

Revenire importantă în lotul lui U Craiova pentru meciul cu CFR Cluj. Corneliu Papură îl poate titulariza. EXCLUSIV

12.05.2019 | 11:00
Revenire importanta in lotul lui U Craiova pentru meciul cu CFR Cluj Corneliu Papura il poate titulariza EXCLUSIV

Universitatea Craiova o întâlnește în runda a 9-a din play-off pe CFR Cluj, azi, de la ora 21.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar Corneliu Papură, antrenorul formației din Bănie, a primit o veste bună înaintea partidei care contează în lupta pentru titlu. Tiago Ferreira și-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Viitorul din etapa a 5-a, atunci când oltenii au fost învinși cu scorul de 2-1.

Revenire importantă în lotul lui U Craiova pentru meciul cu CFR Cluj

Tiago Ferreira a făcut deplasarea cu Universitatea Craiova la Cluj-Napoca în cursul zilei de sâmbătă, iar FANATIK a aflat că lusitanul în vârstă de 25 de ani are șanse mari să joace în meciul oltenilor cu formația antrenată de Dan Petrescu. În aceste condiții, antrenorul formației din Bănie ar rezolva problema pe care o avea cu postul de fundaș stânga.

Tiago Ferreira nu este singurul jucător care a revenit. Ivan Martic, mijlocașul dreapta al lui U Craiova, dar și Carlos Fortes, atacantul care a fost lăsat de oficialii din Bănie să meargă în Portugalia pentru câteva zile, fac parte din lotul formației pregătite de Corneliu Papură pentru partida care va avea loc în această seară.

Tiago Ferreira la finalul unui meci al lui U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Tiago Ferreira la finalul unui meci al lui U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Meci important pentru CFR, Craiova, FCSB și Viitorul

Meciul din Gruia este important pentru a stabili podiumul din play-off-ul Ligii 1 Betano. CFR Cluj are nevoie de un singur punct din meciul cu Universitatea Craiova pentru a câștiga titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului 2018 – 2019. De partea cealaltă, gruparea patronată de Mihai Rotaru speră să îi împiedice pe ardeleni pentru a rămâne pe locul 3, toate acestea deoarece FC Viitorul Constanța se află la 3 puncte în spatele oltenilor.

În cazul în care U Craiova pierde la Cluj și Viitorul câștigă cu Astra Giurgiu, atunci formația lui Gică Hagi îi egalează în clasament pe olteni, iar cele două echipe se vor duela în ultima etapă pentru locul 3. Pe meciul de la Cluj stau cu ochii și jucătorii lui Mihai Teja. Dacă CFR Cluj se împidică pe teren propriu cu U Craiova, atunci titlul se va juca pe Arena Națională în runda a 10-a.

  • CFR Cluj – U Craiova, ora 21.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, LIVE VIDEO pe FANATIK