Sport

Revenire importantă la antrenamentele Universităţii Craiova! Ar putea să joace la returul cu Hapoel Beer Sheva. Exclusiv

Universitatea Craiova primește vești bune după turul cu Hapoel Beer Sheva, urmând să beneficieze de o revenire importantă, aceea a lui Valerică Găman.
20.08.2022 | 16:57
Revenire importanta la antrenamentele Universitatii Craiova Ar putea sa joace la returul cu Hapoel Beer Sheva Exclusiv
Revenire importantă la antrenamentele Universităţii Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Valerică Găman a revenit la antrenamentele Universității Craiova și are șanse mari să fie folosit pentru meciul retur cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

Revenire importantă la antrenamentele Universităţii Craiova

Valerică Găman a revenit la antrenamentele Universității Craiova și poate fi folosit pentru returul din Israel cu Hapoel Beer Sheva. Planul era ca fundașul să fie folosit de probă în meciul de campionat cu Chindia Târgoviște, însă partida a fost amânată, așa că va fi folosit direct în Conference League.

ADVERTISEMENT

Vestea revenirii lui Valerică Găman este una bună pentru olteni, mai ales după eliminarea lui Paul Papp de la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Paul Papp este pe făraș la Universitate Craiova, conducerea echipei fiind supărată pe gestul său lipsit de control, care i-a lăsat pe olteni în inferioritate numerică o repriză cu Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și că oltenii au făcut deja o ofertă pentru Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi, care este la un pas de a deveni jucătorul Craiovei.

Paul Papp a fost desființat de Sorin Cârțu

Imediat după remiza Craiovei cu Beer Sheva, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o reacție dură la adresa lui Paul Papp, pe care l-a desființat:

ADVERTISEMENT

Stau o primă repriză să văd ce neșansă avem, iar pe urmă, vine incalificabilul gest al lui Papp, să stăm cu emoții… că așa vrea Papp, să stăm cu inima-n gât. Tu te apuci să faci așa ceva, să faci pe Rambo… băi, băiatule, ai 33 de ani, cu familie acasă, te apuci să faci așa ceva?

El e bătăuș, are orgolii personale, dar niciodată nu are orgolii când greșește el și a făcut multe greșeli anul trecut. Ai experiență, ai o vârstă, ai jucat în străinătate, faci așa ceva?”.

ADVERTISEMENT

„De nouă ani de zile așteptăm așa ceva, să facem o imagine internațională și tu ce faci… Am făcut atâtea apeluri și prin intermediul lui Mirel. Tot ce s-a pierdut în trecut s-a pierdut tot pe superficialitate, pe momente din astea de reverie”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT