Sport

Revenire importantă la CFR Cluj în meciul cu Sepsi! Dan Petrescu confirmă Fanatik și l-a titularizat pe Mario Camora. Update exclusiv

Dan Petrescu se confruntă cu probleme de lot înainte de Sepsi - CFR Cluj, dar va avea parte de o revenire importantă. Mario Camora va reveni în lotul campioanei.
26.04.2023 | 17:58
Revenire importanta la CFR Cluj in meciul cu Sepsi Dan Petrescu confirma Fanatik si la titularizat pe Mario Camora Update exclusiv
Dan Petrescu alături de căpitanul Mario Camora. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
26-04-2023
15:01

Mario Camora, titular cu Sepsi

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în ziua jocului Sepsi – CFR Cluj din semifinalele Cupei României Betano că Mario Camora va reveni în primul „11”.

Siteul nostru a transmis că Dan Petrescu va folosi cea mai bună echipă în confruntarea de la Sf. Gheorghe, iar „Bursucul” a trimis în teren următorii jucători: Scuffet – Braun, Yuri, Burcă, Camora – Muhar – Yeboah, Cvek, Boateng, Petrila – Janga.

CFR Cluj luptă pe două fronturi în acest final de sezon, Dan Petrescu ţintind eventul în România. “Burusucul” se plânge însă de subţirimea lotului şi de numărul mare de accidentări din ultimele săptămâni.

Revenire importantă la CFR Cluj în meciul cu Sepsi! Mario Camora, şanse mari să joace

Antrenorul campioanei are parte şi de veşti bune. Din informaţiile FANATIK, Mario Camora, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, va reveni în lot după o pauză de 38 de zile şi are mari şanse să joace cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Meciul tur din semifinalele Cupei României Betano dintre Sepsi şi CFR Cluj va avea loc miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul din Sf. Gheorghe. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul de campionat.

Maglica, la vraciul Marijana Kovacevic! Krasniqi, menajat

În schimb, Dan Petrescu nu va putea conta pe atacantul Anton Maglica, cel care a plecat la tratament în Serbia la “vraciul” Marijana Kovacevic. În ultima lună, jucătorii CFR-ului şi-au făcut abonament la clinica din Belgrad.

ADVERTISEMENT

La tratament la medicul Marijana Kovacevic a fost în ultimele săptămâni şi atacantul Daniel Bîrligea. Anterior, Nana Boateng a fost şi el unul dintre jucătorii care s-au recuperat la celebra clinică a Marijanei Kovacevic.

FANATIK a aflat că Ermal Krasniqi nu va fi folosit de Dan Petrescu în meciul tur cu Sepsi. Kosovarul are mici probleme medicale şi va fi menajat pentru luptele din play-off. Pentru CFR Cluj urmează confruntarea din Giuleşti cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nemulţumit: “Trebuia tur-retur sau un meci pe teren neutru”

Dacă în meciul cu FC Argeş din sferturile de finală din Cupa României, Dan Petrescu a folosit mai multe rezerve, de această dată antrenorul campioanei nu îşi mai permite acest lux şi va băga titularii, mai ales că semifinala se joacă într-o singură manşă:

„Normal că voiam să jucăm la noi acasă, era mai bine. Nici asta nu mi se pare corect. Dacă eram în semifinale trebuia tur-retur sau un meci pe teren neutru. Altă chestie care numai în fotbalul românesc cred că se întâmplă. Să joci semifinală în deplasare. Nu înțeleg de ce”, a răbufnit “Bursucul”.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea din duelul Sepsi – CFR Cluj va juca în finala Cupei României Betano împotriva învingătoarei dintre U Cluj şi UTA Arad, programat joi, de la ora 19:00.


  • 2,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Se califică CFR Cluj” la meciul Sepsi – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT