Fotbal intern

Revenire importantă la FCSB! Fotbalistul ar putea juca în meciul cu Poli Iași

14.08.2019 | 09:44
Revenire importanta la FCSB Fotbalistul ar putea juca in meciul cu Poli Iasi

FCSB primește vizita celor de la Poli Iași, duminică, 18 august, de la ora 21.00, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești, iar Mihai Pintilii (34 de ani) ar putea face parte din lotul vicecampioanei României pentru partida din Casa Pariurilor Liga 1. Conform telekomsport.ro, mijlocașul central a revenit la antrenamentele roș-albaștrilor și ar putea debuta în sezonul 2019 – 2020.

Mihai Pintilii a revenit la antrenamentul FCSB-ului și ar putea juca în etapa a 6-a

Mihai Pintilii a făcut deja primele antrenamente alături de coechipierii săi. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani va face deplasarea cu gruparea roș-albaștrilor în Cehia, acolo unde îi va susține pe coechipierii săi  pentru a ajunge în play-off-ul Europa League. Roș-albaștrii se duelează cu Mlada Boleslav în turul 3 preliminar al EL. Manșa tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Mihai Pintilii a jucat ultimul meci pentru FCSB pe 8 aprilie 2019, atunci când vicecampioana României s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Sepsi OSK, în sezonul 2018 – 2019 din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul s-a accidentat în minutul 14 al partidei cu gruparea din Sfântu Gheorghe, după ce s-a prăbușit la mijlocul terenului deși nu era atacat de un adversar.

Mihai Pintilii părăsește terenul accidentat în meciul FCSB - Sepsi OSK
Mihai Pintilii părăsește terenul accidentat în meciul FCSB – Sepsi OSK

Roman și Gnohere au revenit și ei la antrenamente

Mihai Pintilii nu este singurul jucător care a trecut peste problemele pe care le-a avut din cauza accidentărilor. Mihai Roman și Harlem Gnohere sunt refăcuți, iar antrenorul Vergil Andronache se va putea baza pe serviciilor lor începând cu această săptămână. Mihai Roman este 100% să joace 90 de minute, dar “Bizonul” mai are nevoie de timp pentru a putea duce un meci întreg.

Meciul dintre Mlada Boleslav și FCSB se joacă joi, 15 august, de la ora 20.00, în manșa retur a turului 3 preliminar din Europa League. Partida este transmisă de Pro TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. De partea cealaltă, FCSB va primi vizita celor de la Poli Iași în etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1, duminică, 18 august, ora 21.00.