Sport

Revenire importantă la FCSB! Gigi Becali și-a făcut planurile: “Va juca pe poziția lui Olaru”

Patronul campioanei româniei a anunțat o revenire importantă la FCSB. Ce transferuri mai pregătește Gigi Becali la echipa roș-albastră
29.05.2024 | 19:22
Revenire importanta la FCSB Gigi Becali sia facut planurile Va juca pe pozitia lui Olaru
FCSB se întărește pentru Champions League. Gigi Becali a anunțat ce jucător revine la campioana României Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Campioana României va începe sezonul 2024/2025 pe două fronturi. FCSB va evolua în preliminariile Champions League și în Superligă, iar Elias Charalambous are nevoie de un lot cât mai numeros pentru a face față în ambele competiții.

Malcolm Edjouma revine la FCSB

În ultima vreme, s-au speculat tot mai multe transferuri la FCSB. Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că are în plan să își facă o echipă alături de care să se bată cu șanse reale pentru grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

FCSB va primi întăriri în linia de mijloc. Malcolm Edjouma se va întoarce la gruparea roș-albastră după împrumutul la Bari. Omul numărul 1 de la FCSB a vorbit despre viitorul fotbalistului, spunând că cel mai probabil francezul va juca într-o poziție ceva mai avansată în sezonul viitor.

“Edjouma, când va veni, va juca pe poziția lui Olaru. El nu va mai juca niciodată închizător pentru că pierde mingi acolo, face o floricică, mă enervează și pierd meciul. Va juca numai în locul lui Olaru și Tănase. Jocul nostru va fi numai în 4-2-3-1”, a explicat Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISEMENT

Malcolm Edjouma a jucat 22 de meciuri în Serie B pentru Bari. Francezul a reușit să înscrie 2 goluri, însă italienii nu au fost impresionați și au decis să nu îl transfere definitiv. El va reveni la campioana României, unde speră să se impună ca titular.

Gigi Becali a anunțat jucătorii pe care vrea să îi aducă la FCSB

Gigi Becali a rezolvat până acum două transferuri la FCSB. Kiki de la Farul Constanța și Daniel Popa de la U Cluj se vor alătura lotului lui Elias Charalambous, însă patronul echipei speră să întărească în continuare echipa. El a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre următoarele sale ținte.

ADVERTISEMENT

“Am luat ăia doi jucători (n.r. Kiki și Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total.

ADVERTISEMENT

O să aduc numai cremă. O să aduc un portar, un fundaș stânga și unul dreapta și fundaș central (n.r. a răspuns ironic). Șesarul va fi surpriza și va mai veni încă un atacant pe lângă Popa. Și va mai veni și Tănase. Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună”, a precizat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT