Cele mai citite

Revenire tristă! Hingis a fost UMILITĂ de Radwanska la Fed Cup

UPDATE / Martina Hingis a fost bătută în două seturi de Agnieska Radwanska, scor 4-6, 0-6, la primul meci de la revenirea pe teren la simplu. Partida a durat doar 76 de minute. ...
18.04.2015 | 15:16
Revenire tristă! Hingis a fost UMILITĂ de Radwanska la Fed Cup

UPDATE / Martina Hingis a fost bătută în două seturi de Agnieska Radwanska, scor 4-6, 0-6, la primul meci de la revenirea pe teren la simplu. Partida a durat doar 76 de minute. 

*************************************************************************************

Martina Hingis a fost convocată la echipa Elveţiei de Fed Cup după 17 ani de absenţă, în vederea întîlnirii cu Polonia de la Zielona Gora.

Hingis, în vîrstă de 34 de ani, nu a mai jucat pentru Elveţia de la finala Fed Cup din 1998 pierdută la Geneva în faţa Spaniei, înainte de a fi selecţionată luni de căpitanul elveţian Heinz Günthardt.

Cu Hingis, care le va avea partenere de echipă pe Timea Bacsinszky (22 WTA), Stefanie Voegele (91 WTA) şi Viktorija Golubic (236 WTA), echipa Elveţiei speră să revină în elita mondială a tenisului feminin din care nu mai face parte din 2004.

Martina Hingis va juca primul ei meci de simplu din 2007, împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, cea mai bună jucătoare din echipa esticelor. Partida va începe la ora 13:00, ora României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri