Sport

Revenire spectaculoasă în România! Fotbalistul plecat în vară de la FCSB se întoarce după ce i-a fost reziliat contractul

Doar trei luni a durat experiența lui Andrei Miron în străinătate. Hapoel Haifa a anunțat că a reziliat acordul cu fostul fundaș de la FCSB.
29.09.2022 | 17:40
Revenire spectaculoasa in Romania Fotbalistul plecat in vara de la FCSB se intoarce dupa ce ia fost reziliat contractul
Unul dintre titularii de drept din defensiva celor de la FCSB, în sezonul trecut, revine în România. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Miron a semnat în această vară cu Hapoel Haifa din postura de jucător liber după ce și-a reziliat acordul cu FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Motivul pentru care Hapoel Haifa a reziliat contractul lui Andrei Miron

Andrei Miron a fost integralist în primele cinci etape ale campionatului din Israel și Hapoel Haifa părea că a dat lovitura prin achiziționarea fundașului de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Însă, aventura românului în ”Țara Sfântă” a fost una mai scurtă decât se anticipa. Israelienii au anunțat, joi, că acordul fotbalistului a fost reziliat și că acesta se va întoarce în România.

”Jucătorul a cerut să revină în România pentru a fi alături de soția sa, care este pe cale să nască”, au explicat oficialii echipei din Haifa, citați de publicația Sport 5.

ADVERTISEMENT

Decizia fotbalistului este una surprinzătoare în condițiile în care s-a impus foarte repede la gruparea israeliană, iar antrenorul Nir Klinger a mizat pe experiența apărătorului român, care a bifat toate minutele pe teren în debutul sezonului.

Liber de contract, Andrei Miron revine în România și ar putea fi o opțiune pentru FCSB, echipă de care s-a despărțit în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Sezon dificil pentru Andrei Miron

Achiziționat de FCSB în februarie 2020 de la FC Botoșani, apărătorul de 28 de ani a fost om de bază pentru roș-albaștrii în sezonul 2020/2021 când a bifat 33 de partide în toate competițiile.

Anul trecut în vară, însă, Miron a ratat startul campionatului din cauză că a suferit o ruptură de ligamente, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

A revenit abia în luna septembrie și și-a recâștigat poziția de titular în defensiva vicecampioanei. Evoluțiile lui nu l-au mulțumit pe Gigi Becali, omul de afaceri reproșându-i în repetate rânduri jocul neconvingător.

În cele din urmă patronul roș-albaștrilor și fotbalistul au ajuns în această vară la un acord privind rezilierea contractului.

700.000 de euro este cota lui Andrei Miron, conform platformei transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT