Life

Revenire spectaculoasă la X Factor. Cine este concurenta care s-a întors după zece ani și a intrat direct în echipa Loredanei

Revenire spectaculoasă la X Factor. FANATIK vă spune cine este concurenta care s-a întors după zece ani și a intrat direct în echipa Loredanei.
25.09.2021 | 12:31
Revenire spectaculoasa la X Factor Cine este concurenta care sa intors dupa zece ani si a intrat direct in echipa Loredanei
ADVERTISEMENT

X Factor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Atât fanii emisiunii, cât și jurații au mari așteptări de la concurenți.

Și au avut parte și de o surpriză. Una dintre concurentele din primul sezon a revenit la emisiune. Aceasta a intrat direct în echipa Loredanei.

ADVERTISEMENT

Revenire spectaculoasă la X Factor. Cine este concurenta care s-a întors după zece ani și a intrat direct în echipa Loredanei

Este vorba de Lavinia Lăcătuș. Tânăra a participat în primul sezon X Factor. La acea vreme, rezultatele acesteia nu au fost unele notabile.

Zece ani mai târziu, concurenta a revenit în platourile emisiunii. Ambiția, perseverența, dar și studiul din acest timp și-au spus cuvântul, iar Lavinia a intrat în echipa Loredanei, fără prea multe emoții.

ADVERTISEMENT

Tânăra a continuat să cânte, iar rezultatul s-a văzut în ediția precedentă. Aceasta a primit patru voturi din partea juraților și are locul asigurat în Bootcamp.

„Mă bucur că după zece ani ai avut curajul să revii pe această scenă, că nu ți-ai pierdut ambiția și dorința de a-ți împlini un vis! Ești un om care nu renunță, un om care se luptă cu destinul și și-l croiește așa cum și-l dorește!”, i-a spus Loredana.

ADVERTISEMENT

„Și eu am încercat mulți ani, am câștigat X Factor după 17 ani de încercări și drumuri de la Galați la București! Speranța nu se pierde!”, i-a transmis și Florin Ristei.

Totodată, seara trecută, juratul și-a întărit echipa de fete cu alte două concurente. S-au alăturat Betty Iordăchescu și Yarina Cozma.

ADVERTISEMENT

Sezonul zece X Factor, cum se desfășoară

În România, emisiunea a început să se difuzeze în anul 2011. Formatul competiției televizate a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Ajunși la al zecelea sezon, jurații îl caută pe marele câștigător. Aceștia au aflat încă de la început care sunt echipele pe care le vor îndruma.

Florin Ristei va fi mentorul grupei de fete, în timp ce Delia va lucra în acest an cu Grupurile. Loredana Groza va fi  îndrumătorul grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică se va ocupa de formarea unei echipe de băieți.

Emisiunea este difuzată de două ori pe săptămână, vineri și sâmbătă, de la ora 20:30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: