Sport

Ovidiu Popescu, trimis să țină de rezultat în FC Argeș – FCSB 1-2! Fanatik dezvăluise că va juca după 6 luni! Update exclusiv

Revenire surpriză în lotul celor de la FCSB pentru partida cu FC Argeș în etapa 27 din SuperLiga. Un fotbalist al roș-albaștrilor e din nou în lot după o pauză de o jumătate de an.
26.02.2023 | 19:06
Ovidiu Popescu trimis sa tina de rezultat in FC Arges  FCSB 12 Fanatik dezvaluise ca va juca dupa 6 luni Update exclusiv
Revenire în lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Argeș. Deian Sorescu va avea concurență pe postul de fundaș dreapta. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
26-02-2023
20:11

Ovidiu Popescu, trimis pe teren în minutul 75 în FC Argeș - FCSB

Ovidiu Popescu a fost omul ales pentru a remedia problemele FCSB pe final de meci. Mijlocașul defensiv a fost trimis pe teren în minutul 75 cu FC Argeș, la 2-1 pentru vicecampioană. I-a luat locul lui Florinel Coman. 

FANATIK anunțase în exclusivitate că Ovidiu Popescu face parte din lotul FCSB pentru partida de la Pitești.

26-02-2023
17:11

Ovidiu Popescu, rezervă în FC Argeș - FCSB

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Ovidiu Popescu revine la FCSB după o accidentare care l-a ținut departe de teren în ultimele 6 luni.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a prins lotul pentru partida cu FC Argeș, din etapa a 27-a din SuperLiga, și va începe jocul pe banca de rezerve.

 

Ovidiu Popescu s-a accidentat pe 6 august 2022, în meciul celor de la FCSB cu CS Mioveni.

FCSB a strâns rândurile după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga pe Arena Națională. În cadrul echipei de start a roș-albaștrilor au loc schimbări, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a luat decizia de a-i titulariza atât pe Florinel Coman și Octavian Popescu în cele două flancuri pentru meciul cu FC Argeș din etapa 27 a SuperLigii.

Ovidiu Popescu, revenire surpriză la FCSB. Pentru prima oară după 6 luni va fi în lotul roș-albaștrilor contra lui FC Argeș

Ovidiu Popescu s-a accidentat pe 6 august 2022, în meciul celor de la FCSB cu CS Mioveni. Verdictul pentru fotbalistul roș-albaștrilor a fost unul crunt și a fost operat la genunchi de renumitul medic Paulo Mariani. Gigi Becali a anunțat că așteaptă revenirea fotbalistului în vârstă de 28 de ani, iar cu el pe gazon, roș-albaștrii vor reuși să conserve rezultatul. Capitol la care au fost probleme în ultimele runde.

ADVERTISEMENT

Așteptarea latifundiarului din Pipera a luat sfârșit. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, mijlocașul defensiv, folosit și pe postul de fundaș dreapta, va fi în lotul echipei pregătite de Strizu și Pintilii pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, 26 februarie, ora 20:30. Este pentru prima oară după o pauză de jumătate de an, când Ovidiu Popescu se află în lotul vicecampioanei.

Astfel, postul de titular al lui Deian Sorescu, folosit ca fundaș dreapta la FCSB, este pus în pericol. Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că nu este mulțumit de fotbalistul împrumutat de la Rakow, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, astfel revenirea lui Ovidiu Popescu ar putea fi privită ca o reală amenințare de fostul jucător de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Echipa care este acum, dacă vine Ovidiu Popescu ca să pot să țin rezultat pentru că folosindu-l pe Oaidă nu poți. Oaidă face ceva. El nu mai e mijlocaș, el este vârf împins, stă prin față pe acolo. Aleargă de besmetic. Vine Ovidiu Popescu să țin de un rezultat avantajos”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Ovidiu Popescu, conform Transfermarkt.
  • 7 partide a adunat Ovidiu Popescu în tricoul FCSB-ului în actualul sezon.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno revine în lotul celor de la FCSB pentru meciul cu FC Argeș

Deși a sperat până în ultimul moment că va fi apt de joc pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu nu s-a putut baza pe golgheterul roș-albaștrilor în remiza de pe Arena Națională. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, atacantul italian a ratat meciul cu oltenii din cauza unei accidentări la genunchi.

Totuși, fotbalistul transferat de FCSB de la FC U Craiova 1948 în vară, pentru 1,5 milioane de euro, mutare pe care Gigi Becali a confirmat-o în exclusivitate pentru FANATIK, va reveni în echipa roș-albaștrilor pentru meciul cu FC Argeș. Anunțul a fost făcut de antrenorul cu licență Pro de la FCSB la conferința de presă premergătoare meciului direct.

ADVERTISEMENT

„Compagno s-a pregătit bine toată săptămâna. Astăzi a terminat antrenamentul. Din ce știu eu este în lot. Contează foarte mult cum se simte el. E adevărat lipsește și Cordea, dar încerc să vă spun că pe durata campionatului avem nevoie de toți jucătorii din lot. Trebuie aduși la o formă foarte bună pentru că nu știi când apar accidentările sau suspendările”, a declarat Leo Strizu.

Atât David Miculescu, cât și Andrei Cordea sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene și nu vor evolua împotriva echipei lui Marius Croitoru.

Joyskim Dawa îi ia locul lui Iulian Cristea în centrul defensivei după cerința lui Gigi Becali

Joyskim Dawa nu a mai evoluat pentru FCSB din meciul pierdut în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-3, în care fundașul camerunez a văzut cartonașul roșu după un fault la Alibec. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a fost în lot pentru meciurile cu FC Voluntari și CFR Cluj și a fost rezervă cu Universitatea Craiova.

Iulian Cristea i-a ținut locul în centrul apărării lui Dawa, internaționalul român revenind în meciul cu CFR Cluj după accidentarea anunțată în exclusivitate de FANATIK. Cristea a avut prestații bune, dar Gigi Becali l-a criticat după remiza FCSB – Universitatea Craiova.

„Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus”, declara Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova. Decizia patronului roș-albaștrilor de a-l scoate din lot pe Iulian Cristea a provocat reacții tranșate ale specialiștilor FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Astfel, în centrul apărării la meciul cu FC Argeș își va face apariția Joyskim Dawa, unul dintre preferații lui Gigi Becali de la FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „X2 și peste 2,5” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT