Cele mai citite

Revenirea anului în fotbal! O echipă era condusă cu 4-0 în minutul 80, însă nu a pierdut. Cât s-a terminat

Una dintre cele mai mari reveniri din istoria fotbalului s-a produs la un meci din Anglia.
25.03.2018 | 14:01
Revenirea anului în fotbal! O echipă era condusă cu 4-0 în minutul 80, însă nu a pierdut. Cât s-a terminat

Englezii au fost martori la una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului. Salford, o formaţie din ligile inferioare engleze, era condusă cu 4-0 în minutul 80, dar a reuşit să egaleze în minutul 90+6 al partidei cu Kiddermister.

Gazdele conduceau cu 4-0 după aproximativ o oră de joc din duelul disputat în liga a 6-a din Anglia, însă nu au reuşit să obţină cele trei puncte. Sonupe, Ironside, Vaughan şi Bradley au marcat golurile pentru Kidderminster, însă oaspeţii au marcat şi ei de patru ori în ultimele 10 minute regulamenater, plus prelungiri, în urma reuşitelor lui: Asjkew (81), Haughton (89), Dieseruvwe (90+2) şi Walker (90+6), ultimul ratând lovitura de la 11 metri acordată, dar a reuşit să înscrie în cele din urmă pe urmărire.

Punctul miraculos obţinut de Salford o menţin pe locul 1

Salford este pe primul loc în liga a 6-a din Anglia, fiind cu un punct în faţa celor de Harrogate, în timp ce rivalii de la Kidderminster sunt pe locul patru, poziţie care permite calificarea la barajul pentru promovare. Formaţia care a reuşit miraculoasa întoarcere de scor este patronată de Peter Lim, acţionar majoritar la Valencia, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt, Paul Scholes şi Ryan Giggs.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri