Revenirea anului în fotbalul mondial! Ronaldinho, la un pas de un transfer "loco"

La aproape 38 de ani, fosta vedetă braziliană a Barcelonei, Ronaldinho Gaucho, este în continuare un jucător cu căutare. A primit oferte din Asia, dar pe acelea nu le ia în considerare şi are două variante de pe continentul sud-american.

Prima ar fi onorarea unei promisiuni de suflet, făcută după tragedia din Columbia a echipei Chapecoense, Ronaldinho oferindu-şi serviciile pentru noua echipă a clubului brazilian.

A doua vine din Uruguay, de la o formaţie fanion a acestei ţări, Nacional Montevideo, care va juca în Copa Libertadores. Preşedintele clubului uruguayan, Jose Luis Rodriguez, a declarat la un post de radio că va face totul pentru a-l convinge pe Ronaldinho să vină la Nacional. "E un vis care ne dorim enorm să devină realitate. Ar fi o onoare ca un astfel de jucător să vină să joace la noi. Şi, da, sînt dispus să mă duc apoi la psihiatru, pentru că în mod sigur dacă se va realiza voi fi nebun de bucurie".

Acum decizia e la Ronaldinho, care care de ales între promsiunea de suflet şi această oportunitate, asta, bineînţeles, dacă nu va mai apărea, între timp, şi altă variantă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933