ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Revenirea fanilor alături de FCSB l-a ”răscolit” pe Mihai Stoica: ”N-am ajuns la stadiul de suporter de fotoliu. Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu Dinamo!”

Autor: Adrian Baciu | 16.02.2020 | 08:19
Revenirea fanilor alături de FCSB l-a ”răscolit” pe Mihai Stoica: ”N-am ajuns la stadiul de suporter de fotoliu. Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu Dinamo!”
Revenirea fanilor alături de FCSB l-a ”răscolit” pe Mihai Stoica: ”N-am ajuns la stadiul de suporter de fotoliu. Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu Dinamo!” . Sursa foto: Facebook/Mihai Stoica

Mihai Stoica retrăiește la FCSB a ”doua tinerețe” ca suporter înfierbântat al echipei. Odată cu revenirea unei părți a Peluzei Nord alături de roș-albaștri, Meme și-a dat frâu liber pasiunilor și trăirilor de odinioară. A cântat, a strigat și a scandat contra rivalilor eterni: Dinamo!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,83 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Mihai Stoica, ”răscolit” de revenirea fanilor: ”N-am ajuns la stadiul de suporter de fotoliu. Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu Dinamo!”

FANATIK a oferit, sâmbătă seara, imagini care au amintit de atmosfera de pe vremuri din sânul susținătorilor celor de la FCSB. Imaginile cu Meme și suporterii vicecampioanei cântând împreună și scandând împotriva rivalilor Dinamo au devenit rapid virale.

ADVERTISEMENT

La aproximativ o oră după miezul nopții, oficialul celor de la FCSB a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a dezvăluit că rămâne un fanatic al peluzei, un suporter care trăiește pentru meciurile cu echipa din ”Ștefan cel Mare”.

”Vizita ultrașilor de ieri m-a răscolit. Am realizat că încă n-am ajuns în stadiul de suporter de fotoliu.

ADVERTISEMENT

Sunt același fanatic care trăiește pentru meciurile cu dinam0, înainte de a se gândi la titlu, cupă sau cupele europene.

Mă blazasem, dar m-am trezit. Așa cum s-au trezit cei peste 6.000 steliști (deocamdată) care vor ocupa peluza.”, a scris Meme.

ADVERTISEMENT

Meme, ironii către marea rivală: ”Au experimentat play-out-ul și le place!”

Înainte de ”Derby de România”, Dinamo e resemnată cu al treilea play-out consecutiv, lucru pe care Meme a ținut să-l reamintească în postarea din această noapte.

De asemenea, oficialul FCSB face un apel către fani să vină în număr mare pentru a umple peluza destinată oaspeților.

ADVERTISEMENT

”Haideți să fugărim împreună câinii, vor avea de alergat mult sezonul ăsta. Playout e puțin mai lung decât playoff, dar ei știu bine asta. Au experimentat-o și se pare că le place.

P.S. Haideți să dăm tinerilor noștri un imbold, sold out diseară în sectorul nostru!!!”, a încheiat Stoica postarea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!