Sport

Laurențiu Reghecampf primește o veste bună pentru play-off: „Săptămâna viitoare îi vom avea la antrenamente pe toți trei”

Situația jucătorilor accidentați la Universitatea Craiova este pe cale să se sfârșească. Trei dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Reghecampf sunt aproape de revenirea la antrenamentele echipei.
25.02.2022 | 14:29
Laurentiu Reghecampf primeste o veste buna pentru playoff Saptamana viitoare ii vom avea la antrenamente pe toti trei
Trei jucători importanți revin la antrenamentele Universitații Craiova sursă foto:inquamphotos
ADVERTISEMENT

Afectat de numărul mare de indisponibilități din acest sezon și fără vreun transfer realizat în perioada de mercato din iarnă, lotul Universității Craiova este pe cale să primească întăriri. Laurențiu Reghecampf a declarat în timpul conferinței de presă dinaintea meciului cu Chindia Târgoviște că trei dintre jucătorii accidentați vor reveni la antrenamentele echipei săptămâna viitoare.

Este vorba despre Valerică Găman, Marius Constantin și Elvir Koljici, accidentat în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. Oameni de bază în echipa de start a lui Reghecampf, cei trei constituie cu siguranță un avantaj pentru formația din Bănie în ultimele două partide rămase din acest sezon regulat.

ADVERTISEMENT

Trei jucători importanți revin la antrenamentele Universității Craiova: „Probabil săptămâna viitoare îl vom aveam la antrenamente”

Seria accidentărilor din Bănie este aproape de final. Elvir Koljic, Marius Constantin și Valerică Găman vor începe cel mai probabil săptămâna viitoare sedințele de pregătire alături de lotul Universității Craiova. În acest moment, singurul jucător rămas indisponibil în acest sezon este Lyes Houri, care are o ruptură de ligamente la piciorul drept.

Tehnicianul oltenilor a vorbit despre situația celor trei înainte de meciul cu Chindia Târgoviște, programat astăzi, de la ora 20:30. Reghecampf a spus că revenirea lor în angrenajul echipei va aduce un plus de experiență în următoarele meciuri din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Cred că datorită faptului că nu am putut să am la fiecare partidă același 11 s-a văzut în multe meciuri. Acum avem continuitate, avem parte de rezultate pozitive și încet, încet revin și jucătorii care au fost accidentați. Mă refer la Elvir Koljici, probabil săptămâna viitoare îl vom aveam la antrenamente, Valerică Găman și Marius Constantin. Vom avea substanță, vom avea jucători cu experiență, care știu ce înseamnă un play-off și meciurile importante, iar de lucrul acesta aveam nevoie”. a declarat Laurențiu Reghecampf.

Valerică Găman revine la antrenamentele Universității Craiova, după patru luni

Accidentat în eșecul cu Farul Constanța din campionat, Valerică Găman a stat departe de gazon timp de patru luni. Fundașul central în vârstă de 33 de ani a suferit o accidentare complexă la gambă și gleznă, din cauza unui contact cu portarul constănțenilor, Mihai Aioani.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional român s-a operat la o clinică privată din Barcelona, iar recuperarea sa a decurs foarte bine până în momentul de față. Venit în vara anului trecut la Universitatea Craiova, liber de contract după despărțirea cu Astra Giurgiu, Valerică Găman s-a dovedit a fi unul dintre cei mai eficienți jucători din defensiva Științei.

Stoperul oltenilor a bifat nu mai puțin de 13 partide în acest sezon pentru juveți, toate începute din primul minut. Găman a reușit să țină apărarea Craiovei intactă, alături de colegii săi în nouă dintre nouă dintre meciurile în care a jucat.

ADVERTISEMENT

Când vor reveni pe teren jucătorii recuperați de Universitatea Craiova

Chiar și dacă, Laurențiu Reghecampf a declarat că Găman, Koljici și Marius Constantin se vor alătura colegiilor săi la antrenamente săptămâna viitoare, revenirea pe suprafața de joc, cel mai probabil, nu va fi în aceeași perioadă de timp. În etapa următoare Universitatea Craiova o va înfrunta pe CS Mioveni.

În meciul tur oltenii s-au impus pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu scorul de 5-2. În partida anterioară dintre cele două formații au evoluat și cei trei jucători care urmează să revină la antrenamentele alb-albaștrilor. Valerică Găman și Elvir Koljici au fost titulari, iar Marius Constantin a fost introdus pe teren în minutul 85 al partidei, în locul lui Lyes Houri.

Până la duelul din etapa viitoare, Universitatea Craiova o va înfrunta în campionat astăzi, de la ora 20:30, pe Chindia Târgoviște. Născut în Târgoviște, antrenorul oltenilor speră să obțină o nouă victorie în campionat împotriva trupei lui Emil Săndoi pe „Ion Oblemenco”.

În meciul din tur, Universitatea Craiova s-a impus în fața Chindiei cu scorul de 1-0. Pentru olteni a marcat Andrei Ivan, în minutul 73 al întâlnirii. Alb-albaștrii au ratat și o lovitură de pedeapsă în minutul 17 prin Dan Nistor. În campionat formația din Bănie are două înfrângeri, două victorii și un rezultat de egalitate cu Chindia Târgoviște.

  • 500.000 de euro este cota lui Valerică Găman conform transfermarkt
  • 1,6 milioane de euro este valoarea de piață a lui Elvir Koljic conform transfermarkt
  • 350.000 de euro valorează Marius Constantin conform transfermarkt

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova-Chindia Târgoviște: 2.62 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

 

 

 

ADVERTISEMENT