Fotbal intern

Revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj nu e pe placul tuturor: ”De ce îl aduci?”

02.03.2021 | 09:28
Revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj nu e pe placul tuturor De ce il aduci
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj este la un pas de a-l readuce la echipă pe portarul Giedrius Arlauskis, care în vară a plecat gratis la Al Shabab, dar acest comeback nu este văzut cu ochi buni de toată lumea.

Fostul internațional Basarab Panduru este de părere că întoarcerea lituanianului îl va scoate dintre titulari pe Cristi Bălgrădean, iar de pierdut va avea echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Arlauskis va semna un contract valabil până la finalul actualului sezon. Totul depinde de modul în care va arăta raportul medical al goalkeeperului care nu a mai jucat într-un meci oficial din data de 16 decembrie 2020.

CFR Cluj e aproape să-l readucă pe Giedrius Arlauskis, dar Panduru nu e de acord cu transferul

”Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun”, a declarat Basarab Panduru despre revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă”, a mai spus fostul internațional la Telekom Sport.

Contractul pe care CFR Cluj i l-a oferit lui Arlauskis este valabil doar până la finalul actualei stagiuni. Din informațiile FANATIK, se va discuta doar atunci despre o eventuală prelungire. Totul depinde și de cât va evolua lituanianul, dar și de locul pe care ardelenii îl vor ocupa la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Cel care a insistat pentru readucerea portarului în vârstă de 33 de ani a fost chiar patronul Neluțu Varga, în ciuda faptului că apropiații săi nu văd cu ochi buni acest transfer. Aceștia consideră că aducerea lituanianului ar putea să dinamiteze vestiarul campioanei României.

Dacă mutarea cu Giedrius Arlauskis se va face, CFR Cluj va realiza în acest an a doua revenire de senzație după cea a mijlocașului Mihai Bordeianu. Acesta s-a întors în Gruia sub formă de împrumut, după ce nu a reușit să se impună în Arabia Saudită, la Al Quadisiya.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, FANATIK a aflat că este sigură plecarea polonezului Grzegorz Sandomierski. Contractul acestuia expiră în vară, iar oficialii din Gruia nu au de gând să îi ofere o prelungire. Sandomierski a apărat doar de șase ori poarta campioanei în actuala ediție a Ligii 1, primind patru goluri.

ADVERTISEMENT