Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, criticată în direct: ”Ce nu a putut face de nouă ori și poate face acum?”

FC U Craiova 1948 primește vizita rivalei din oraș, Universitatea Craiova, în etapa 30 a SuperLigii. În tur, înfruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 1-1.
10.03.2024 | 20:36
Revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948 criticata in direct Ce nu a putut face de noua ori si poate face acum
Revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, criticată în direct. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova este penultimul meci din sezonul regulat al SuperLigii. Elevii lui Napoli speră să scape de locurile care duc la barajul pentru menținere în primul eșalon.

Revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, criticată de Florin Gardoș

Invitat la FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș a comentat revenirea lui Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova 1948, pentru a zecea oară. Fostul internațional nu crede că antrenorul se va putea impune în fața jucătorilor.

ADVERTISEMENT

”Inevitabil mă gândeam ce o fi în mintea unui jucător care l-a prins pe pe Nicolo Napoli și a noua oară, acum îl prinde și a zecea oară? Poate sunt și mai vechi în lot care l-au prins de mai multe ori.

Te gândești, ca fotbalist, ce nu a putut face de nouă ori și poate face acum, a zecea oară?”, a declarat Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Mititelu l-a umilit de fiecare dată pe Nicolo Napoli”

Vivi Răchită a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA despre noul mandat al lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Acesta crede că antrenorul nu trebuia să revină pe banca echipei din Bănie, având în vedere cum a plecat după mandatele trecute.

”Eu nu mai credeam că după a noua oară va reveni. Credeam că va pleca în Italia, ia poate o echipă de Serie C. Nu îmi dau seama ce nu a înțeles prima oară, l-a umilit Mititelu de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Spunea că Vasilică era cel care făcea totul la echipă și că Nicolo Napoli era doar acolo, dar nu mai e nici Vasilică”, a declarat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Echipele de start de la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948: D. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Achim, D. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu
Rezerve: Gurău, Kvacik, Lekiatas, Negru, Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Mitriță
Rezerve: Goga, Vlădoiu, Soiri, Maldonado, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, R. Silva, Danciu, Blesa, Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

ADVERTISEMENT