Fotbal intern

Revenirea lui Poli Iași în Copou, blocată de LPF. Moldovenii au vrut să joace cu CFR pe stadionul “Emil Alexandrescu”

21.10.2019 | 18:32
Revenirea lui Poli Iași în Copou, blocată de LPF. Moldovenii au vrut să joace cu CFR pe stadionul
Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi. Revenirea echipei lui Mihai Teja în Copou, blocată
ADVERTISEMENT

LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a blocat revenirea lui Poli Iași în Copou, chiar dacă gazonul de pe stadionul “Emil Alexandrescu” arată impecabil. Oficialii echipei antrenate de Mihai Teja se plângă că LPF nu a acceptat cererea ca meciul cu CFR Cluj, programat pe 28 octombrie, să se joace în Iași.

Revenirea lui Poli Iași în Copou, blocată de LPF

”Liga Profesionistă de Fotbal, într-o adresă trimisă astăzi către clubul nostru, a răspuns negativ solicitării de a disputa meciul contra CFR Cluj din etapa a 14-a a Ligii 1, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi.

ADVERTISEMENT

În motivarea deciziei LPF au fost prezentate următoatele aspecte:
– în adresa iniţială, formulată de clubul nostru, s-a solicitat disputarea unui număr de 4 meciul pe stadionul Municipal din Botoşani, inclusiv cel contra CFR Cluj.
– reprezentantul LPF nu a fost solicitat în vederea verificării condiţiilor în care au fost realizate lucrările de modernizare a stadionului.
– clubul CFR Cluj a transmis către LPF documente care atestă că au efectuat deja cheltuieli privind transportul cu avionul pe itinerariul Rennes – Suceava, precum şi cheltuieli de cazare în municipiul Suceava.

În ciuda celor susţinute de LPF, pentru o corectă informare a suporterilor noştri şi a tuturor celor interesaţi, precizăm că CSM Politehnica Iaşi a trimis solicitarea către LPF pentru a fi efectuată verificarea lucrărilor de modernizare şi a întreprins, în termen, toate demersurile regulamentare pentru ca partida CSM Politehnica Iaşi – CFR Cluj să se dispute în faţa propriilor suporteri”, se arată în comunicatul publicat de Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi joacă şi meciul cu FC Botoşani în depşlasare, chiar pe stadionul moldovenilor finanţaţi de Valeriu Iftime. Deşi echipa lui Mihai Teja este gazdă, partida din etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1 se joacă pe stadionul Municipal din Botoşani, azi, ora 20.30, LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri