Fotbal international

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic a creat isterie la Milano! Cele mai tari reacții ale fanilor „rosso-neri” + Rugăciunea dedicată suedezului. VIDEO

27.12.2019 | 21:52
Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic a creat isterie la Milano Cele mai tari reactii ale fanilor rossoneri  Rugaciunea dedicata suedezului VIDEO
ADVERTISEMENT

AC Milan a anunțat oficial revenirea lui Zlatan Ibrahimovic iar vestea a creat isterie printre fanii „rosso-neri”. Suporterii clubului au luat cu asalt rețelele de socializare cu mesaje de mulțumire pentru starul suedez, cel mai inventiv dintre ei chiar compunând o rugăciunea pentru „Ibra”.

Reacțiile fanilor lui AC Milan după revenirea lui Zlatan

Zlatan Ibrahimovic a devenit un adevărat idol pe „San Siro” după prima perioadă la AC Milan, în care a reușit să marcheze 56 de goluri și să ofere 24 de pase decisive în cele 84 de partide în care a îmbrăcat tricoul rosso-nero.

ADVERTISEMENT

După oficializarea revenerii, cei mai creativi suporteri ai lui AC Milan au reacționat pe Twitter, unul dintre fani scriind chiar și o rugăciune pentru Zlatan, notată alături de o fotografie în care îngenunchea, cu mâinile împreunate, în fața tricoului lui Ibrahimovic de la Milan.

Cele mai tari reacții după revenirea lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan:

  • „O, Zlatan, nu îmi pasă dacă vei juca puțin, nici măcar nu îmi pasă dacă vei marca puțin, îți cer un singur lucru: la Milanello arată-le, arată-le tuturor, arată-le tuturor că suntem cei mai puternici. Amin!”
  • „Bine ai revenit acasă, regele meu!”
  • „Pot în sfârșit să postez asta. Idolul meu revine acasă!”
ADVERTISEMENT

Alt suporter nu a reșit să își găsească cele mai potrivite cuvinte, așa că s-au mulțumit să-și arate încântarea printr-un material video:

Zlatan, randament formidabil în primul mandat la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a jucat două sezoane, între 2010 și 2012, în primul mandat la AC Milan. În cele 85 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul rosso-nero, atacantul suedez a marcat 56 de goluri și a oferit 24 de pase decisive, având o medie de aproape un gol înscris sau creat în fiecare meci.

ADVERTISEMENT

În prima perioada la Milan, Zlatan a câștigat un titlu în Serie A, în 2010 – 2011, iar următorul sezon a fost cel mai bun marcator al principalei întreceri fotbalistice din Italia. De asemenea, Ibrahimovic a fost ales cel mai bun fotbalist al Milanului în ambele sezoane petrecute în tricoul rosso-nero.

Toate golurile marcate de Ibrahimovic în prima perioadă la AC Milan:

  • 38 de ani are Zlatan Ibrahimovic