Life

Revenirea spectaculoasă a Elenei Marin la Survivor România. Cum i-a învins pe cei mai buni băieți din competiție

Revenenirea spectaculoasă a Elenei Marin a avut loc în ediția zilei de azi. Faimoasa i-a învins pe Albert, Marius și Zanni la jocurile individuale de astăzi!
02.07.2021 | 22:34
Revenirea spectaculoasa a Elenei Marin la Survivor Romania Cum ia invins pe cei mai buni baieti din competitie
Revenirea spectaculoasă a Elenei Marin la Survivor România. Cum i-a învins pe cei mai buni băieți din competiție. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Elena Marin a avut o revenire spectaculoasă în cadrul ediției de astăzi Survivor România. Faimoasa i-a învins pe unii dintre ei mai buni războinici, Albert și Marius. Mai mult, în finală s-a luptat cu Zannidache, pe care l-a și învins.

După săptămâni întregi în care nu a mai fost la fel de performantă pe traseu, Elena pare să-și fi revenit în cea de-a doua zi a jocurilor indidivuale.

ADVERTISEMENT

Revenirea spectaculoasă a Elenei Marin la Survivor România

Elena Marin a promis că le va demonstra băieților de ce e în stare și se pare că a fost foarte determinată. Faimoasa a reușit să bată deja doi războinici, Albert și Marius.

După ce a fost nominalizată spre eliminare la primul Consiliu, Elena s-a ambiționat și a dat totul pe traseu.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea l-a bătut pe Albert în jocurile de calificare cu scorul de 3 – 1. Ulterior, Elena s-a duelat cu Marius și a obținut victoria cu scorul de 3 – 0.

Pe Zanni l-a învins cu 5 –1, o victorie total neașteptată, din moment ce ziua de ieri nu a fost una bună pentru faimoasă.

ADVERTISEMENT

Ultimele săptămâni au fost grele pentru sportivă, care se confruntă cu probleme de sănătate din cauza condițiilor din junglă. Cu aproape două luni în urmă, faimoasa a suferit o ușoară accidentare la gleznă și a stat pe bară trei săptămâni.

În plus, alimentația precară și consumul excesiv de cocos i-au adus schimbări vizibile ale greutății. Acest lucru a fost observat atât de colegii ei, cât și de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Faimoasa se confruntă și cu retenția de apă, la fel cum au pățit și alte foste concurente.

Elena Marin a ocupat, în general, primele locuri în clasament, însă perioadele mai puțin bune din competiție au schimbat acest aspect. Momentan, concurenta se află pe locul cinci, fiind urmată de Albert Oprea, care este pe ultimul loc.

Marius și Zanni ocupă al doilea, respectiv al treilea joc din clasament. Cei doi sunt detronați de Maria Chițu, fiind cei mai buni băieți din competiție în acest moment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Elena Marin, probleme la Survivor România

Recent, iubitul Elenei Marin și-a exprimat îngijorarea pentru problemele hormonale ale partenerei lui. Tânărul a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că îi este teamă ca faimoasa să nu pățească ceva.

„Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și că retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat.

E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva”, a declarat Andrei pentru FANATIK.

Elena Marin nu a avut nici cea mai bună stare psihică în cele șase luni de când se află în competiție. Faimoasa a avut numeroase conflicte cu Zanni și cu alți colegi din echipa ei de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT