ADVERTISEMENT
Simona Halep

Reverenţe de peste Ocean pentru Simona Halep. Comparaţia cu un celebru antrenor american: “Campioana care nu renunţă niciodată!”

Autor: Andrei Șchiopu | 24.02.2020 | 10:37
Reverenţe de peste Ocean pentru Simona Halep. Comparaţia cu un celebru antrenor american:
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep a uimit pe toată lumea în finala extrem de dificilă pe care a jucat-o împotriva Elenei Rybakina. Românca primește laude chiar și din America, unde este comparată cu Bo Schembechler, un celebru antrenor de fotbal american, care și-a pus amprenta semnificativ pe unul dintre cele mai iubite sporturi de peste Ocean.

Simona Halep primește laude de peste Ocean

Simona Halep a reușit să câștige al 20-lea titlu din carieră la Dubai, acolo unde a avut de tras din greu pentru a o învinge pe Elena Rybakina, 2-1 (3-6, 6-3, 7-6). „Simo” a fost lăudată până și în America, acolo unde a fost comparată cu Bo Schembechler, un antrenor de fotbal american, care avea o filosofie asemănătoare cu ceea ce a făcut Halep împotriva jucătoarei din Kazahstan.

Bo Schembecher este recunoscut în SUA pentru ideile lui care au revoluţionat fotbalul americanși ai cărui cuvinte îi inspiră pe actualii tehnicieni din NFL.

Cei care vor rămâne vor fi campioni! Cei care nu renunță, care luptă până la capăt, care persistă în mijlocul furtunii și tulburărilor, vor reuși!”, sunt celebrele vorbe al lui Bo Schembecher, care au fost asemănate cu ceea ce a făcut Simona în finala cu Rybakina.

Simona Halep nu va participa la turneul de la Doha

Chiar dacă a câștigat finala de la Dubai, Simona Halep a luat decizia de anu participa la turneul de la Doha, din cauza unor mici accidentări pe care nu vrea să le agraveze: E o decizie pe care am luat-o înainte de meci (n.r. finala de la Dubai).

Am început acest turneu cu o mică accidentare la picior. Cu 10 zile înainte de Dubai, când încă eram acasă, am simțit aceste probleme, dar am tras de mine. Mi-am spus că fiecare meci e important. Nu m-am gândit la nimic altceva decât să câștig meciul.

Momentan sunt fericită că am putut să termin turneul de la Dubai și pot să mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, am spus stop turneului de la Doha”.

„E special pentru mine să ajung la 20 de turnee câştigate chiar în 2020, la a 20-a ediţie a turneului de la Dubai. Chiar e special. Vreau să mă bucur de asta. Este foarte frumos ce se întâmplă acum”, a declarat Simona după ce a cucerit al 20-lea trofeu din carieră.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!