ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Revin spectatorii în Liga 1?! DSP Arad a anunţat că UTA poate avea fani în tribune

Autor: Gabriela Gheorghe | 24.08.2020 | 17:42
Revin spectatorii în Liga 1?! DSP Arad a anunţat că UTA poate avea fani în tribune
Revin spectatorii în Liga 1?! DSP Arad a anunţat că UTA poate avea fani în tribune (sursă foto: sportpictures.eu)

Partidele din campionatul României s-ar putea desfășura din nou cu fani în tribune, potrivit ultimelor declarații făcute de directorul DSP Arad, Horea Timiș.

ADVERTISEMENT

Directorul Direcției de Sănătate Publică din Arad a spus că partidele celor de la UTA, de pe noua arenă, ar putea fi urmărite de 500 de spectatori, iar toate normele de siguranță pot fi respectate.

Vom vedea dacă FRF, LPF și celelalte autorități ale statului vor asculta de propunerea DSP Arad și le vor da voie suporterilor să fie pe stadion la jocurile celor de la UTA.

ADVERTISEMENT

”Toți suporterii trebuie să fie organizați în așa fel încât să se păstreze distanțarea socială”

Din luna martie, adică de la startul pandemiei de COVID-19, toate jocurile din România s-au disputat fără fani în tribune.

”Oricând putem să revenim pe stadion, pentru că am avut o discuție și cred că activitățile economice și sociale trebuie să meargă înainte. Dacă va exista un meci pe stadion, acest meci trebuie făcut în condițiile legislației în vigoare, ca să păstrăm acea prevenție.

ADVERTISEMENT

Toți suporterii trebuie să fie organizați în așa fel încât să se păstreze distanțarea socială, să poarte mască, să fie termometrizați, și să fie la cel puțin un metru distanță.

“Suntem de acord cu aceste evenimente”

Trebuie să mergem mai departe și chiar eu o să mă duc la meci și o să susțin UTA”, a spus Horea Timiș, la TV Arad.

ADVERTISEMENT

Chestionat dacă accesul fanilor pe stadioane va putea fi făcut încă de la viitorul meci al celor de la UTA contra lui FC Volunatri, vineri, de la ora 21:00, directorul DSP a răspuns:

”Da, 500 de persoane. După cum am spus, noi suntem de acord cu aceste evenimente și chiar le susținem.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă legislația de la București este foarte restrictivă, dacă noi respectăm toate aceste măsuri, și Aradul este unul dintre cele mai civilizate județe din România, trebuie să mergem înainte, să avem manifestări sportive și culturale. Dacă respectăm regulile, nu trebuie să avem probleme”, a adăugat Horea Timiș.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!