Fotbal intern

Revine Alex Mitriță la echipa națională? Anunțul lui Cosmin Contra: “Acum este o altă discuție”

13.09.2019 | 11:49
Revine Alex Mitrita la echipa nationala Anuntul lui Cosmin Contra Acum este o alta discutie

Alexandru Mitriță are evoluții foarte bune la New York City FC în MLS, însă nu a mai fost convocat la echipa națională din prima etapă a preliminariilor pentru Euro 2020. Însă, selecționerul Cosmin Contra a declarat că situația s-ar putea schimba în luna octombrie, la următoarea acțiune a naționalei și s-ar putea să îl vedem pe Mitriță în lot. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.32 este cota pentru “2 solist” la meciul Feroe – România. Vezi aici toate cotele!

Revine Alex Mitriță la echipa națională? “Acum există un interval mai mare”

În primul meci, cu Suedia, Mitriță a fost titular și a fost schimbat după primele 45 de minute după o evoluție modestă. În spațiul public s-a vorbit despre un conflict între Contra și Mitriță după acel meci, mai ales că fostul atacant al Craiovei a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Insulele Feroe, însă ambele părți au negat un eventual scandal. Acum, “porțile naționalei sunt deschise” pentru Mitriță.

Cosmin Contra a declarat că nu l-a convocat pe Mitriță de la meciul cu Suedia din cauza distanței mari și a faptului că avea foarte puțin timp de acomodare la națională, însă la meciurile din octombrie va avea o fereastră mai mare să pregătească meciurile și Mitriță ar putea reveni:

“Nu m-am certat nici cu Mitriță. El nu putea să ne ajute pentru că fizic este foarte greu. Există acum un interval mai mare de pregătire pentru meciurile cu Feroe și Norvegia. Este altă discuție”, a spus Cosmin Contra.

Revine Alex Mitriță la echipa națională Anunțul lui Cosmin Contra Acum este o altă discuție
Revine Alex Mitriță la echipa națională Anunțul lui Cosmin Contra Acum este o altă discuție FOTO: Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre Suedia si Romania, in cadrul preliminariilor CE 2020, desfasurat pe Friend Arena din Solna-Stovkholm

Pentru România urmează meciurile decisive pentru calificarea la Euro 2020. “Tricolorii” au nevoie de victorii în meciurile cu Feroe, Norvegia și Suedia pentru a se califica la turneul final. Meciul cu Feroe va avea loc pe 12 octombrie de la ora 19:00, iar confruntarea cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.