Sport

Revine Bogdan Stancu la FCSB? Gigi Becali confirmă discuțiile: „Dacă vine, dă 40 de goluri pe sezon!”

Bogdan Stancu e chemat de Gigi Becali la FCSB, pentru a rezolva problema atacantului.
31.05.2021 | 22:50
Revine Bogdan Stancu la FCSB Gigi Becali confirma discutiile Daca vine da 40 de goluri pe sezon
ADVERTISEMENT
31-05-2021
19:53

Gigi Becali confirmă discuțiile cu Bogdan Stancu

Gigi Becali a confirmat dicuțiile pe care le-a purtat cu Bogdan Stancu, spunând în ce condiții poate ajunge „Motanul” la echipă: „Eu vreau să-l iau pe Stancu. O să vedem, am auzit și eu că e liber și normal că m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Băiatul mai are contract acolo până pe data de 15, acolo a promis, mi-a spus ’Domnul Gigi, le-am promis oamenilor de-acolo!’ E legat de echipa asta și a promis ceva.

Dacă e ales un bașkan, rămâne acolo, sunt alegeri și el a promis și mi-a zis că se ține de cuvânt. Pe data de 15 iunie se fac alegerile și dacă nu iese nu știu ce bașkan și dacă nu îi dă ce vrea să îi dea, el 100% vine la mine. El a și venit la mine, mi-a spus că nu va juca niciodată în România la altă echipă, numai la FCSB”.

„Ne trebuie un atacant, Bogdan Stancu dacă vine dă 40 de goluri. Cu Crețu semnăm, vrea să fie cu prezentare, eu din ce vorbesc cu el, el ar fi vrut mult la Steaua, la FCSB care e Steaua adevărată”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

Bogdan Stancu poartă niște discuții cu Gigi Becali despre o revenirea la FCSB, conform sport.ro, acesta retrogradând în Turcia, cu Genclerbirligi, ultima formație la care a evoluat.

Din informațiile FANATIK, „Motanul” așteaptă o ofertă mai bună din străinătate, însă în cazul în care nu o va primi, ia în calcul o revnire în țară, foarte probabil la FCSB.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu, discuții cu Gigi Becali pentru o revenire la FCSB

Bogdan Stancu a retrogradat cu Genclerbirligi din prima ligă a Turciei, iar „Motanul” ia în calcul o întoarcere în România, cel mai probabil la FCSB, echipă de la care a plecat la Galatasaray, în 2011.

Atunci, turcii antrenați de Gică Hagi plăteau 5.000.000 de euro pentru a-l transfera de la FCSB. Din acel moment, Bogdan Stancu a mai jucat doar în Turcia, la mai multe formații, acestea fiind: Ordurspor, Genclerbirligi (în două rânduri) și Bursaspor.

ADVERTISEMENT

În România, Bogdan Stancu a fost lansat de FC Argeș, Dacia Mioveni și Unirea Urziceni, formație de la care a fost transferat la FCSB, în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

  • 34 de ani va împlini Bogdan Stancu pe 28 iunie

Bogdan Stancu a mai fost dorit de FCSB

Bogdan Stancu a mai fost dorit în trecut de FCSB, mai exact în perioada de mercato din iarna sezonului 2018-2019, când FANATIK dezvăluia în exclusivitate că atacantul este dorit de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, „Motanul” nu a mai ajuns sub comanda lui Nicolae Dică, antrenorul de atunci al „roș-albaștrilor”, Gigi Becali explicând de ce nu a reușit să îl mai aducă la FCSB:

„Eu am încercat să îl aduc pe Bogdan Stancu, dar mi-a zis că mai rămâne un an. El a avut ofertă de 400.000 de euro la semnătură și 900.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

El mi-a zis ‘nea Gigi, eu vreau să vin, că bani am strâns`. Dar familia i-a zis să mai rămână un an acolo”.

După ce a refuzat FCSB, Bogdan Stancu s-a reîntors la Genclerbirligi, echipă la care mai jucase între 2013 și 2017. De atunci, Stancu a înscris nu mai puțin de 21 de goluri și 9 pase decisive, într-un total de 48 de meciuri.

La FCSB, Bogdan Stancu a marcat 41 de goluri și a oferit 12 assist-uri, în 95 de meciuri, iar în perioada în care era idol al tribunelor din Ghencea, acesta a reușit să cucerească și o Cupă a României, după un derby cu Dinamo, scor 2-1, finala jucându-se la Brașov.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Stancu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT