Fotbal intern

Revine Borcea la Dinamo? “Am nevoie de o lună la psihiatrie”

02.07.2018 | 16:33
Revine Borcea la Dinamo Am nevoie de o luna la psihiatrie

Cristi Borcea a ieşit de la Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni în care a stat după gratii din pricina condamnării în “Dosarul Transferurilor”. La ieşirea de la Penitenciar, Borcea a fost aşteptat de soţia sa, Valentina Pelinel.

Fostul patron al lui Dinamo a oferit o scurtă reacţie jurnaliştilor care îl aşteptau în faţa penitenciarului, în care a spus că va dori să îşi facă un control: “Dacă nu aș fi avut familia alături de mine, nu aș fi reușit. E foarte greu să fii departe de copii, de Valentina, au fost ani de sacrificii, de iubire. Nu se putea face una fără alta. Îi îmbrățișez pe copii după patru ani și trei luni, ani foarte, foarte grei. Acum, trebuie să merg cel puțin o lună la psihiatrie, pentru că am ajuns la 4 medicamente pe seară, cu problemele pe care le am. După o astfel de perioadă începi să apreciezi mult mai mult oamenii de lângă tine, să vrei să petreci timpul alături de ei si să apreciezei mai mult fiecare zi trăită, ca și cum ar fi ultima.”

Soţia lui Cristi Borcea l-a aşteptat pe Borcea la penitenciar

“Voi merge la doctor, vom face teste şi să fiu sigur că nu lasă urme aceşti 4 ani.Vă daţi seama că nu a fost uşor pentru nimeni. 4 ani şi 3 luni…” Întrebat dacă suferă de depresie, Borcea a spus: Chiar dacă eu par pe exterior neschimbat, să ştiţi că au fost multe frământări…”. Cât despre o posibilă revenire în fotbal, Borcea nu a vrut să ofere vreun răspuns: “Nu pot discuta acum dacă voi reveni în fotbal”

Borcea a fost aşteptat la poarta penitenciarului de soţia sa, Valentina Pelinel, cea care a ţinut să îi transmită un mesaj fostului conducător al lui Dinamo: “Eşti iubit! Hai acasă! Pentru mine surpriza e el. Copiii îl aşteaptă”, a spus Pelinel.

Chiar dacă spune că nu va reintra în fotbal, naşul său Gigi Becali îl aşteaptă pe Borcea înapoi în fotbal:  “Aştept pe Borcea să ne batem iar la fotbal. Sunt sigur că nu poate să stea departe de fotbal şi să vadă cum Dinamo se duce la vale”, a spus patronul FCSB, într-o declaraţie exclusivă pentru FANATIK.RO.