Carousel hot news

REVINE Budescu! Ce veste pentru stelişti: “Sper să joace cu Sporting”

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca fotbalistul Constantin Budescu să se refacă în urma accidentării la gambă şi să...
06.08.2017 | 00:14
REVINE Budescu! Ce veste pentru stelişti:

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca fotbalistul Constantin Budescu să se refacă în urma accidentării la gambă şi să poată fi folosit la meciul tur cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, programat la 15 august.

“Budescu este bine, a început recuperarea, sper ca la meciul tur cu Sporting să îl avem. Important este că el se antrenează, este pe zi ce trece mai bine”, a spus Dică. Mijlocaşul trage tare la antrenamente – VIDEO aici 

El a precizat că aşteaptă cu nerăbdare ca la FCSB să fie adus cel puţin un fundaş central. “Noi încercăm să aducem jucători, le facem oferte, dar depinde şi de jucători dacă vor să vină. Sperăm să vină cât mai repede acei jucători. Aştept şi eu cu nerăbdare să vină cel puţin un fundaş central. Ne-am propus să aducem doi, dar vom vedea dacă vor veni. Nu pot să dau nume ce jucători vor veni, avem câteva variante pentru postul de fundaş central. Am avut mai multe variante, dar nu am reuşit”.

Dică a menţionat că principalul obiectiv al echipei sale este câştigarea campionatului. “Obiectivele sunt aceleaşi, avem obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, sperăm să reuşim acest lucru, campionatul a devenit acum obiectivul principal şi trebuie să mergem pe ambele fronturi. Avem un lot valoros, probabil o să mai aducem jucători, dar nu ne-am schimbat obiectivele. Toată lumea vrea să ne bată, suntem cea mai bună echipă din campionat, avem cele mai multe trofee, avem un lot valoros. Nu sunt mulţi care îşi doreau să ne calificăm în play-off-ul LC. Noi încercăm în fiecare zi să muncim cât mai mult şi să ne îndeplinim obiectivele”, a adăugat tehnicianul.

7 puncte a realizat FCSB în cele 3 etape din Liga 1

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri