Fotbal intern

Revine Ciprian Deac la echipa naţională a României? Secundul lui Contra l-a urmărit la Botoşani – CFR 1-5

04.11.2018 | 09:36
Revine Ciprian Deac la echipa nationala a Romaniei Secundul lui Contra la urmarit la Botosani  CFR 15

Ciprian Deac şi-a revenit după accidentarea suferită în prima repriză a meciului cu Malmo, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, iar fotbalistul CFR-ului ar putea să se întoarcă şi în lotul echipei naţionale a României pentru ultimele două partide din Liga Naţiunilor.

Ciprian Deac nu a făcut parte din lotul echipei naţionale a României la niciunul dintre meciurile jucate de “tricolori” în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, toate acestea deoarece a fost accidentat, dar mijlocaşul ofensiv s-a recuperat şi poate reveni sub comanda lui Cosmin Contra pentru partidele cu Lituania şi Muntenegru.

Ciprian Deac ar putea reveni la echipa naţională a României

Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra, a fost la meciul disputat de FC Botoşani cu CFR Cluj, scor 1-5, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar la plecarea de la stadion a fost surprins discutând cu Ciprian Deac. Cel mai probabil jucătorul CFR-ului ar urma să revină sub comanda lui “Guriţă”, după ce ultima apariţie a acestuia în tricoul primei reprezentative a fost la amicalul de pe teren propriu cu Finlanda, scor 2-0.

Ciprian Deac într-un meci jucat pentru CFR Cluj

FC Botoşani – CFR Cluj s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 1-5, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019,  pe stadionul “Municipal”. Golurile campioanei României au fost înscrise de Chitoşca (min 10 autogol), Culio (min. 28), Păun (min. 55), Ciprian Deac (min. 70) şi Billel Omrani (min. 74). În runda a 15-a, CFR Cluj va primi vizita echipei Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 21.00. Partida o să fie televizată de Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

După etapa a 14-a din Liga 1 Betano, CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasament, cu 29 de puncte, la 4 în faţa locului 2. Ardelenii lui Antonio Conceicao au bifat 8 victorii, 5 egaluri şi o înfrângere în cele 14 meciuri.

  • 16 selecţii are Ciprian Deac la echipa naţională a României
  • 3 goluri a dat Ciprian Deac pentru prima reprezentativă