Fotbal intern

Revine Constantin Budescu la FCSB? “Este posibil! Becali îl place foarte mult!”

05.01.2019 | 12:31
Revine Constantin Budescu la FCSB Este posibil Becali il place foarte mult

Nicolae Dică a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, dar fostul antrenor al vicecampioanei României a dezvăluit că există posibilitatea ca Constantin Budescu, actualul jucător al lui Al Shabab, să revină la echipa patronată de Gigi Becali.

Gigi Becalia încasat la începutul sezonului 2018 – 2019 nu mai puţin de 2,5 milioane de euro de la Al Shabab pentru Constantin Budescu, dar Nicolae Dică susţine că mijlocaşul ofensiv ar putea să se întoarcă la vicecampioana României şi a explicat de ce.

Nicolae Dică, despre o viitoare revenire a lui Constantin Budescu la FCSB

Nicolae Dică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Budescu şi susţine că Gigi Becali îl place foarte mult pe internaţiolul român, iar şansele ca acesta să revină la vicecampioana României pe viitor sunt mari. “La el totul e o plăcere, tot ce face. În antrenament, la meciuri, execuţiile pe care le avea la meciuri el, la antrenament erau mai multe şi mai frumoase, pentru că totul la el era din plăcere. Eu ştiu că patronul îl place foarte mult pe Budi şi este posibil să revină la Steaua”, a spus Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, pentru Telekom Sport.

Constantin Budescu în momentul în care a ajuns la Al Shabab

Deşi Nicolae Dică susţine că Budescu ar putea să revină la FCSB, şansele ca acest lucru să se întâmple în scurt timp sunt mici. Mijlocaşul ofensiv cedat la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro mai are contract cu gruparea saudită până în 2021, iar antrenorul lui este Marius Şumudică.

Patru goluri are Budescu la Al Shabab în 2018 – 2019

Constantin Budescu a reuşit să înscrie 4 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 11 meciuri jucate pentru Al Shabab în sezonul 2018 – 2019. Pe parcursul carierei, “Budi” a jucat la echipe precum Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, DL Yifang şi FCSB. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a debutat la echipa naţională a României pe 2 februarie 2013, a jucta în 9 meciuri şi a dat patru goluri.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com