Fotbal intern

Revine Cornel Șfaițer la FC Botoșani? Iftime: “Am nevoie de un om ca el!”

17.09.2018 | 12:33
Revine Cornel Sfaiter la FC Botosani Iftime Am nevoie de un om ca el

Revine Cornel Șfaițer la FC Botoșani? Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime consideră că fotbalul din Botoșani are nevoie mai mare, față de ardeleni, de omul pe care Neluțu Varga l-a dorit la CFR Cluj în urmă cu trei săptămâni.

Cornel Șfaițer este omul de fotbal pe care multe cluburi din Liga 1 Betano și l-ar dori în conducere după ce acesta s-a despărțit în urmă cu câteva luni de FC Botoșani. Deși fostul conducător al moldovenilor este dorit de CFR Cluj, touși FANATIK.RO a aflat că Valeriu Iftime, finanțatorul echipei pregătite de Costel Enache îl dorește din nou pe acesta în antujarul echipei sale.

Se întoarce Cornel Șfaițer la FC Botoșani?

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor de la FC Botoșani a vorbit despre posibilitatea revenirii lui Cornel Șfaițer în anturajul echipei pregătite de Costel Enache.

Eu nu cred că Șfaițer o să accepte să lucreze la CFR Cluj pe funcția de președinte pentru că eu știu modul său de lucru și știu ce își dorește el, dar nici nu cred că a avut o ofertă concretă de acolo. În plus eu nu cred că el o să dea așa de o parte fotbalul botoșănean pentru cel ardelean.

Fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer, iar eu am nevoie de omul Cornel Șfaițer că să punem la punct strategia pentru scouting și mult alte lucruri în favoarea dezvoltării fotbalului din Botoșani. Eu și acum vorbesc cu Cornel și o să mai discut și în zilele următoare cu el. El nu a lucrat pe funcția de președinte la mine la Botoșani. El era ca și un asociat de al meu. Mi-a părut rău când a decis să nu mai colaboreze cu noi, dar nu am putut să îl țin cu forța. Cornel este unul dintre oamenii buni din fotbalul românesc”, a spus Iftime.

Iuliu Mureșan la finalul unui meci din Gruia vorbea la telefon
Iuliu Mureșan la finalul unui meci din Gruia vorbea la telefon

Iuliu Mureșan a ironizat prezența lui Șfaițer la Cluj

Actualul președinte al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureșan a vorbit despre în urmă cu ceva timp despre prezența în Cluj a lui Cornel Șfaițer. “Eu nu pot să spun acest lucru. Am văzut tot felul de articole că au apărut în presă. Nu pot confirma nimic. Nu s-a întâmplat nimic și nici nu o să se întâmple. Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj care stau în oraș. Nu e nicio problemă”, a spus Mureșan despre antrenorul Jose Maqueda, cel care a fost surprins de paparazzi prin Cluj-Napoca, chiar în aceste zile.

„Daniel Stanciu e și el în Cluj de vreo două săptămâni. La același hotel. E cel mai mare din oraș, cum am și precizat. Am pregătit o porțiune de Someș pentru canotaj. Normal că e prieten cu Patzaichin, că au făcut același sport. Eu am dezavantajul că nu am făcut acest sport niciodată. Iuliu Mureșan recunoaște însă că are emoții, dar crede că va rezista, în ciuda concurenței: „Poate mă simt amenințat, într-un fel, dar e grea poziția mea, sunt multe responsabilități Știu că mulți doresc să se afle în locul meu, dar asta este viața.”