Fotbal international

Revine Cristiano Ronaldo în Premier League? Destinația surpriză a portughezului

12.11.2020 | 19:10
Revine Cristiano Ronaldo in Premier League Destinatia surpriza a portughezului
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo ar putea să se despartă de Juventus, iar o întoarcere în Premier League nu este imposibilă. Troy Deeney a anunțat că Wolverhampton l-ar putea convinge pe portughez. 

Deși pare mai degrabă o iluzie a vârfului de la Watford FC, transferul lui Cristiano Ronaldo nu este doar o ipoteză făr argumente. Deeney susține că starul lui Juve ar putea fi atras de colonia portugheză de la Wolves.

ADVERTISEMENT

Pe lângă antrenorul Nuno Espirito Santo, fac parte din angrenajul „lupilor” și nu mai puțin de opt fotbaliști lusitani. Majoritatea, jucători de națională și colegi cu Ronaldo la lotul lui Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo, aproape să plece de la Juventus

Acesta ar putea fi ultimul sezon al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, după ce italienii au ajuns să nu îl mai agreeze pe superstarul care a cucerit de patru ori trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid și o dată cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al juventinilor, Pasquale Bruno, l-a atacat dur pe portughez în presa din Spania, acuzându-l că nu a fost în stare să învețe limba italiană pe parcursul celor doi ani pe care i-a petrecut deja la Torino.

„Este ignorant. Este în Italia de doi ani și încă nu a învățat să vorbească limba noastră. Folosește spaniola pentru a se exprima. Nu își respectă colegii și nici pe italieni”, a declarat Bruno.

ADVERTISEMENT

Nici oficialii de pe Juventus Stadium nu par să mai fie cei mai mari fani ai portughezului și se vehiculează deja că ar fi interesați să îl vere la PSG, ca monedă de schimb pentru aducerea lui Neymar Jr. De ultimă oră este, însă, o variantă absolut fabuloasă.

CR7 la Wolverhampton? „Conexiunea portugheză i-ar putea duce la nivelul următor”

Cristiano Ronaldo s-ar putea întoarce în Premier League, însă nu la Manchester United, clubul care l-a adus în Anglia în 2003, ci la Wolverhampton Wanderers, formația pentru care activează o adevărată colonie portugheză! Ipoteza a fost lansată de Troy Deeney, vârful lui Watford.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să spun unde cred că ar trebui să meargă Ronaldo, cred că răspunsul este Wolverhampton. Asta datorită faptului că sunt de părere că ar funcționa excelent conexiunea portugheză. Echipa aceasta construiește ceva cu jucătorii pe care i-a adus și cred că va forța pătrunderea în Top 6 din Premier League în următorii ani.

Conexiunea cu Portugalia este un aspect extrem de încurajator pentru a-l convinge pe Ronaldo. Pentru Wolves, un astfel de jucător este fix ce ar trebui în vederea ajungerii la un nou nivel. Dacă va fi disponibil, m-aș mira să nu fie căutat de echipele din top 10-ul Premier League. Aș fi extrem de surprins dacă ar ajunge la LA Galaxy”, a declarat Deeney pentru Drivetime, citat de Mundo Deportivo.

La Wolverhampton activează, pe lângă antrenorul Nuno Espirito Santo, și jucătorii portughezi Rui Patricio, Vitor Ferreira, Joao Moutinho, Daniel Podence, Fabio Silva, Nelson Semedo, Pedro Neto și Ruben Neves.

ADVERTISEMENT