Fotbal international

Revine Cristiano Ronaldo la United? Portughezul, afacere de zeci de milioane de euro în Manchester

21.11.2020 | 10:29
Revine Cristiano Ronaldo la United Portughezul afacere de zeci de milioane de euro in Manchester
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (35 de ani) mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022, dar zvonurile unei posibile plecări de la Torino apar tot mai des. Cvintuplul Balon de Aur a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să revină la Manchester United, iar primul pas pare să fi fost deja făcut.

Atacantul lui Juventus și-a propus să construiască hoteluri în Manchester și New York, cel de la Madrid așteptând între timp inaugurarea. Lansarea hotelului situat în capitala Spaniei, pe Gran Via, ar fi trebuit să aibă loc în prima parte a lui 2020, dar procedura a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

ADVERTISEMENT

Recent, în presa iberică a apărut informația că propunerea lui Cristiano de a ridica un super hotel în Manchester a primit aprobare din partea primăriei: „E doar o chestiune de timp până când hotelul va fi lansat”, au scris cei de AS.

Cristiano Ronaldo își pregătește revenirea la Manchester United!?

Decizia pe care au luat-o autoritățile din Manchester ar putea contribui masiv în ceea ce privește viitoarea destinație a lui CR7. Golgheterul all-time al Ligii Campionilor (130 de goluri) are un salariu uriaș la Juventus, iar „Bătrâna Doamnă” ar vrea să scape de acesta. Prin urmare, revenirea lui Ronaldo pe Old Trafford nu este deloc exclusă, mai ales că fotbalistul e idol pe „Teatrul Viselor”.

ADVERTISEMENT
  • 292 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Manchester United între 2003 și 2009, perioadă în care a marcat 118 goluri
  • 9 trofee a câștigat CR7 cu „Diavolii Roșii”, printre care și o Ligă a Campionilor și trei titluri Premier League

30 de milioane de euro valorează hotelul de lux din Manchester

În ceea ce privește hotelul din Manchester, acesta ar urma să fie dotat cu 11 etaje, 151 de camere, bar, cafenea, sală de fitness și terasă pe acoperiș. Ziariștii spanioli estimează că această construcție va fi gata până în anul 2023 și va costa 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Construcția unui hotel marca CR7 este o atracție și o oportunitate semnificativă de a diversifica în continuare oferta hotelieră și turistică din Manchester”, a declarat pentru AS, Katie Wray, consultant în planificare urbană.

Lanțul hotelier al lui Cristiano Ronaldo, „Pestana CR7”, are o unitate și în Maroc, la Marrakesh, care este dotată cu 164 de încăperi.

ADVERTISEMENT
  • Ronaldo s-a despărțit în 2009 de Manchester, atunci când Real Madrid a plătit 94 de milioane de euro pentru a îl aduce pe Bernabeu

 

ADVERTISEMENT