Fotbal intern

Revine FCSB în Ghencea? Anunțul categoric: „Acolo poate juca oricine”

27.03.2020 | 19:35
Revine FCSB în Ghencea? Anunțul categoric: „Acolo poate juca oricine”
Noua arenă din Ghencea. FOTO: CNI
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că atât FCSB, cât și oricare alt club care va suporta costurile, vor putea disputa meciuri pe noul stadion din Ghencea, construit pentru turneul final al Campionatului European.

FCSB, drum liber către Ghencea

Stadionul „Steaua”, din Bulevardul Ghencea, a fost reconstruit pentru a găzdui antrenamentele echipelor care vor juca la București meciurile de la EURO, și, chiar dacă oficialii MAPN au transmis că arena va intra în administrarea Clubului Sportiv al Armatei, orice club va putea evolua, cel puțin teoretic, pe noua arena.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că FCSB ar putea reveni în Ghencea, construcția stadionului fiind finanțată din bani publici.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îl contrazice pe Florin Talpan, care a susținut că echipa patronată de Gigi Becali nu va putea evolua pe noua arenă.

ADVERTISEMENT

Categoric, 100% va putea juca pe stadionul Ghencea. Eu am o impresie bună despre Talpan, ca jurist îmi place, l-aș angaja. Dar aici nu are dreptate, stadionul a fost făcut din banii noștri, ai tuturor.

Acolo poate să joace oricine. Pe acel stadion trebuie să joace echipele care plătesc taxe mari, statul trebuie să recupereze banii pe care i-a cheltuit”, a declarat Dumitru Dragomir la TV ProX.

FCSB ar putea juca în Ghencea în sezonul viitor

Stadionul din Bulevardul Ghencea va fi, cel mai probabil, primul care va fi finalizat, lucrările fiind mai avansate față de cele de la arenele „Rapid” și Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

FCSB ar putea reveni în Ghencea chiar de la începutul sezonului viitor, data de finalizare a lucrărilor pentru arenă fiind estimată pentru luna iunie a acestui an.

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 31.000 de locuri, iar costul lucrărilor se ridică la 94.000.000 de euro.

FCSB a jucat ultimul meci pe stadionul din Bulevardul Ghencea în urmă cu cinci ani, pe 22 martie 2015, câștigat cu 4-1 în fața celor de la Viitorul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri