Fotbal intern

Revine FCSB în Ghencea? “O să jucăm şi acolo!” Cine va lua decizia finală

17.01.2019 | 14:56
Revine FCSB in Ghencea O sa jucam si acolo Cine va lua decizia finala
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că există şanse ca FCSB să revină în Ghencea şi să joace pe noul stadion care o să fie construit pentru EURO 2020. Latifundiarul din Pipera susţine că el doreşte ca echipa să evolueze în continuare pe “Arena Naţională”, dar nu neagă că ar putea să îi ducă pe elevii lui Mihai Teja şi în Ghencea.

Gigi Becali speră să se împace cu suporterii grupării “roş-albastre” şi le-a promis acestora că va duce echipa pe noul stadion din Ghencea dacă îşi vor dori asta. Arena o să fie construită pentru EURO 2020, iar acolo se vor antrena echipele care vor veni să joace pe “Arena Naţională” la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea

“A durut să plec de acolo. Mie îmi place Arena Naţională foarte mult. O să jucăm şi pe noul stadion din Ghencea. O să ne împăcăm cu fanii şi vor veni la meci, atunci eu o să fac aşa cum vor ei. Dacă vor cere să jucăm în Ghencea, atunci o să mergem acolo”,  a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, într-o conferinţă susţinută la palat

Preţul pentru noul stadion Steaua va fi în jur de 210 milioane de lei (45 milioane de euro). Acesta va avea o capacitate de 30.500 de locuri şi o să fie încadrat în categoria UEFA 4 şi va avea ca termen de finalizare vara anului 2020. “Arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o lungime de 122 m și o lățime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri, săli de încălzire indoor, spațiu de recuperare și sală de forță, punct de prim ajutor etc.), spații pentru mass-media (boxă, sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.), 300 de locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi (24 de camere), un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului (magazine, zonă food). În plus, noua arenă va putea găzdui și competiții sportive de rugby”, se precizează în comunicatul companiei.

ADVERTISEMENT
Tags: