Carousel hot news

Revine Gicu Grozav în Liga 1? “Îl aşteptăm la discuţii”

Gheorghe Grozav se află în litigiu cu Terek Grozny, formaţie unde evoluează de doi ani, dar în ianuarie poate semna cu orice echipă....
24.11.2014 | 19:13
Revine Gicu Grozav în Liga 1?

Gheorghe Grozav se află în litigiu cu Terek Grozny, formaţie unde evoluează de doi ani, dar în ianuarie poate semna cu orice echipă.
Internaţionalul român este unul dintre favoriţii lui Florian Walter , care a încercat şi în vară să-l aducă la Universitatea. Grozav se află în prezent la Alba-Iulia. “Este un proces cu echipa din Rusia, dar din ianuarie lucrurile se vor schimba. El va primi un certificat provizoriu de muncă de la FIFA. Altceva nu am ce să vă declar, am mai spus asta. Grozav are nevoie de meciuri şi să fie pus în valoare acolo unde va juca. Dacă vine la Universitatea? Nu ştiu ce să vă răspund acum”, a explicat agentul fotbalistului, Lucian Marinescu, pentru actualdecluj.ro.

Grozav a evoluat la Universitatea Cluj în perioada 2011-2012, după care a ajuns la Petrolul Ploieşti. În vara anului 2013, Petrolul l-a vândut la Terek, în Cecenia, pentru 2,2 milioane de euro, dar Grozav nu s-a adaptat şi a jucat foarte puţin. Ultimul meci datează din luna martie!

Walter a vrut să-l aducă sub formă de împrumut pe Grozav în luna iunie, dar Terek s-a opus, fiind dispusă să-l cedeze doar definitiv şi contra unei sume importante de bani. Finanţatorul “studenţilor” n-a renunţat la ideea de a-l avea din nou pe Grozav. “Am vrut să-l aducem şi în vară, dar nu s-a putut atunci. Nu ştiu care este exact situaţia sa contractuală cu echipa din Rusia. Dacă e liber în ianuarie, îl aştept la discuţii. Pe el sau pe impresar”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri