Fotbal intern

Revine Gigi Nețoiu în Liga 1 Betano? Unde a fost surprins fostul acționar de la Dinamo

19.10.2018 | 23:57
Revine Gigi Netoiu in Liga 1 Betano Unde a fost surprins fostul actionar de la Dinamo

Gigi Nețoiu a fost eliberat la finalul anului 2015 din închisoare, după ce a executat un an, 9 luni şi 20 de zile din pedeapsa de trei ani şi patru luni pe care a primit-o în “Dosarul transferurilor”, iar fostul acţionar de la FC Dinamo Bucureşti a fost surprins la un meci din Liga 1 Betano.

Gigi Neţoiu a mers pe stadionul “Anghel Iordănescu” pentru a participa la meciul disputat de FC Voluntari contra celor de la Concordia Chiajna, scor 4-0, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, iar fostul acţionar din “Ştefan cel Mare” le-a purtat noroc jucătorilor echipei din Ilfov. Fotbaliştii lui Dinu Todoran au obţinut prima victorie din sezonul 2018 – 2019.

Revine Gigi Neţoiu în Liga 1 Betano? Apariţie discretă a afaceristului

De când a fost eliberat din închisoare, Gigi Neţoiu a evitat să aibă contact cu lumea fotbalului, iar apariţiile sale au fost foarte discrete. Omul de afaceri a văzut meciul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna alături de un prieten. VEZI AICI VIDEO.

În vârstă de 59 de ani, Gigi Neţoiu este un om de afaceri care a fost acţionar al echipelor de fotbal Rocar Bucureşti, FC Dinamo Bucureşti şi FC Universitatea Craiova. Afaceristul a fost deputat de Dolj între 2012 şi 2014, ales din partea PP-DD. Gigi Neţoiu a devenit patron al echipei AFC Rocar Bucureşti în 1990, iar în 2000 a renuţat la această echipă  pentru a deveni acţionar la FC Universitatea Craiova.

Gigi Neţoiu la meciul Voluntari – Concordia 4-0

Parcursul lui Gigi Neţoiu în fotbal

Gigi Neţoiu s-a despărţit de gruparea din Bănie în 2005, moment în care a preluat, în contul investiţiilor făcute, drepturile asupra contractelor mai multor jucători, printre care Adnan Guso, Mihai Pleşan şi Cosmin Moţi. În schimbul co-proprietăţii asupra acestor contracte, Gigi Neţoiu a devenit apoi acţionar la Dinamo. În momentul în care a ajuns la gruparea din “Ştefan cel Mare”, afacerisul avea o avere estimată la aproximativ 15 milioane de dolari. În 2006, după ce jucătorii aduşi de el au fost transferaţi la alte echipe, Neţoiu s-a despărţit de “câini”.