Life

Revine Insula Iubirii, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Când are loc premiera sezonului 6

Insula iubirii, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri va reveni pe micile ecrane. Premiera sezonului 6 va avea loc în curând.
16.09.2021 | 16:04
Revine Insula Iubirii una dintre cele mai indragite emisiuni de la Antena 1 Cand are loc premiera sezonului 6
Revine Insula Iubirii, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Când are loc premiera sezonului 6. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii de la Antena 1 mai au foarte puțin de așteptat. În curând va începe Insula Iubirii, sezonul 6.

Anul trecut din cauza pandemiei filmările au fost oprite. Atunci fuseseră făcute unele modificări. Emisiunea urma să se desfășoare într-o altă locație,  Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan a anunțat că abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți, dar și pe noile ispite.

Revine Insula Iubirii, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1

Peste puțin timp va începe sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii. Anul trecut filmările nu au avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Acum însă, preselecțiile au început și toată lumea speră că nu vor mai exista probleme. În acest sezon, fanii emisiunii vor cunoaște noi ispite, pentru că în sezonul 5, multe au anunțat că se vor retrage.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii a declarat că este extrem de bucuros și nerăbdător să cunoască concurenții. Acesta i-a îndemnat pe toți cei care doresc să se înscrie la casting. Doar așa vor afla adevărul despre relația lor și despre ei.

ADVERTISEMENT

“Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas.

Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar îți doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a declarat prezentatorul pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT

Unde se va filma noul sezon

Până acum filmările au avut loc în Thailanda. Anul trecut emisiunea ar fi trebuit să se desfășoare în Republica Dominicană. Deocamdată nu se știe ce surprize le-au fost pregătite fanilor.

Locația aleasă pentru sezonul 6 este deocamdată secretă. Singurul lucru transmis de șefii de la Antena 1 a fost că locul unde se va desfășura Insula iubirii este total necunoscut telespectatorilor.

Ca și până acum, cuplurile își testează relațiile. Mai multe zile, fetele și băieții vor locui pe insule separate. În ambele locații vor fi aduse ispite, acestea încercând să-i ademenească pe concurenți.

ADVERTISEMENT
Tags: