Fotbal intern

Revine Ioan Andone în antrenorat? “Este greu! Nu pot să stau degeaba!”

13.02.2019 | 18:38
Revine Ioan Andone in antrenorat Este greu Nu pot sa stau degeaba
ADVERTISEMENT

Ioan Andone, managerul cu atribuții de director tehnnic de la FC Voluntari, a vorbit despre posibilitatea de a reveni în antrenorat. Oficialul grupării din Ilfov susține că îi este greu să stea departe de meseria pe care a făcut-o timp de 25 de ani.

Ioan Andone a lăsat de înțeles că nu a renunțat definitiv la ideea de a antrena și recunoaște că nu ar putea să stea degeaba toată ziua. Astfel, postul de manager cu atribuții de director tehnic la la FC Voluntari îi dă posibilitatea acestuia să aibă activitate și să facă ceea ce îi place.

ADVERTISEMENT

Ce zice Ioan Andone despre posibilitatea de a reveni în antrenorat

“Este greu în situația asta. O să vedem (n.r. întrebat dacă o să revină pe banca tehnică a unei echipe). Eu de 25 de ani tot antrenez. Și mie îmi este greu să stau depare. Merg toată ziua la bază, la academie, la antrenamente. Stau câte 5-6 ore pe acolo că nu pot să stau degeaba“, a spus Ioan Andone, oficialul lui FC Voluntari, pentru TV Telekom Sport.

La meciul disputat de FC Voluntari pe propriul teren cu Concordia Chiajna, scor 4-0, Ioan Andone a fost nevoit să coboare pe banca tehnică pentru a-l asista pe Dinu Todoran, antrenorul de pe atunci al ilfovenilor, deoarece acesta nu avea licență PRO, iar cea a lui Mircea Rădulescu, fostul șef al Școlii de Antrenori și coordonator al Academiei de la Voluntari, nu și-a revizuit licenșa prin participarea la un curs.

ADVERTISEMENT
Ioan Andone și Mircea Rednic discută la finalul meciului FC Voluntari – Dinamo

Dinamo a fost ultima echipă antrenată de Ioan Andone

Ioan Andone a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, în perioada mai 2016 – februarie 2017, iar pe parcursul carierei a mai pregătit echipe precum Aktobe, Apollon Limassol, Al Ettifaq, FC Astana, CFR Cluj, Rapid București, ȚSKA Sofia, Al Ahli, Omonia Nicosia, Sportul Studențesc, Bihor Oradea, FC Brașov, Farul Constanța, Petrolul Ploiești și U Cluj.

Din postura de jucător profesionist de fotbal, Ioan Andone a bifat meciuri pentru Heerenveen, Elche CF, Dinamo București și Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT