Fotbal intern

Revine Kamer Qaka la Iaşi? Flavius Stoican: “Noi îl aşteptăm”

23.08.2018 | 17:03
Revine Kamer Qaka la Iasi Flavius Stoican Noi il asteptam

Revine Kamer Qaka la Iaşi? Flavius Stoican a vorbit despre posibilitatea ca fostul său jucător de la FC Politehnica Iaşi să revină în Copou în această vară, la doar două luni după ce a semnat cu FCSB.

Gigi Becali nu este prea mulţumit de Kamer Qaka, pe care îl acuză că nu s-ar fi adaptat la FCSB şi că nu a trecut testele: “Qaka este în teste. Nu prea le-a trecut pe primele. Ne mai gândim în cazul lui. Ar fi fost foarte bun la Dinamo. Eu voiam lângă Pintilii un jucător care atunci când are mingea se duce cu ea la picior, apoi pasează decisiv. Lui Nistor nu îi e frică”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Revine Kamer Qaka la Iaşi?

Fostul antrenor al lui Kamer Qaka din Copou l-ar dori pe jucător din nou sub comanda sa şi explică de ce acesta a avut evoluţii bune la FC Politehnica Iaşi iar la FCSB acestea întârzie să apară: „Mi l-aş dori din suflet. La momentul acesta este jucătorul FCSB-ului si pot spune doar că mi l-aş dori. Acum nu pot să spun dacă se va întâmpla. Noi îl aşteptăm. Asta e, dacă nu, mergem înainte. Este doar decizia conducerii FCSB. La noi la Iaşi a fost ţinut pe braţe, a avut linişte, a avut încredere, i-am oferit curaj, tot ce are nevoie un fotbalist cu reale calităţi. Qaka este un fotbalist care are calităţi”, a spus Flavius Stoican despre posibilitatea unei reveniri a lui Qaka la Telekom Sport.

Revine Kamer Qaka la Iaşi? Kamer Qaka, de la FCSB, participă la antrenamentul oficial înainte de meciul cu Rapid Viena din Play-off-ul Europa League, miercuri, 22 august 2018, în Viena.
Revine Kamer Qaka la Iaşi? Kamer Qaka, de la FCSB, participă la antrenamentul oficial înainte de meciul cu Rapid Viena

Rămâne de văzut dacă Qaka se va întoarce la FC Poli Iaşi, însă până la a îmbrăca din nou tricoul fostei echipe, Gigi Becali încearcă să-l dea ca monedă de schimb la FC Dinamo Bucureşti pentru Dan Nistor, plus 500.000 de euro. „Nu cred că mai măresc oferta la Dinamo pentru Nistor, rămâne Qaka plus 500.000 de euro. Hai 600.000 dacă mă mai gândesc bine… Iar dacă Negoiță nu-l vrea pe Qaka, eu sunt dispus să dau doar bani pe Nistor, nouă sute, un milion. Eu cred, însă, că Negoiță e băiat deștept și își face un mijloc cu Zlatinski și Qaka, mai bun decât cuplul Mahlangu – Nistor. Alegerea e la el. Când o să se hotărască, pot să-i măresc oferta și lui Nistor de la 15 la 20 de mii pe lună”,  a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Kamer Qaka s-a născut pe 11 aprilie 1995 la Peja, Albania. Mijlocaşul central a jucat în cariera sa la Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg 08, Kristiansund BK şi FC Politehnica Iaşi. Cu o înălţime de 1.70, m, Qaka este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro şi mai are contract cu vicecampioana României până în luna iunie a anului 2023!

Citeşte şi:

  • Sport la TV. Unde vedem Rapid Viena – FCSB, dar şi alte transmisiuni de joi, 23 august
  • Bilete la FCSB – Rapid Viena, puse în vânzare online! Preţuri mici pentru meciul de pe Arenă