Fotbal intern

Revine liderul din apărare! Ante Puljic, apt pentru meciul cu Poli Iași. Și-a motivat colegii în vestiar

27.11.2019 | 13:04
Revine liderul din aparare Ante Puljic apt pentru meciul cu Poli Iasi Sia motivat colegii in vestiar
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut două puncte care ar putea să o coste mult în lupta pentru play-off în meciul cu Academica Clinceni. Echipa lui Dusan Uhrin a încheiat 2-2, un meci în care “câinii” au gafat mult în apărare. Însă, la meciul cu Poli Iaşi, Uhrin îl va avea la dispoziţie pe Ante Puljic, liderul apărării, cel care a fost suspendat în confruntarea de la Clinceni. 

Revine liderul din apărare! Ante Puljic, motivatorul din vestiar

Din informaţiile FANATIK, Puljic nu este doar lider în apărarea “câinilor”, ci şi un excelent motivator în vestiar. Înaintea confruntării cu Poli Iaşi din “Şoseaua Ştefan cel Mare”, Ante Puljic şi-a motivat colegii în vestiar că obiectivul de calificare în play-off nu este pierdut şi că echipa trebuie să lupte până la capăt.

ADVERTISEMENT

Lui Dusan Uhrin i-a lipsit mult Ante Puljic la ultimul meci. Înlocuitorul său, Linas Klimavicius a greşit grav la primul gol al ilfovenilor, “cosindu-l” în careu pe Buziuc, penalty-ul fiind transformat de Cebotaru. De altfel, la finalul meciului de la Clinceni, Dusan Uhrin l-a făcut praf pe Klimavicius şi a recunoscut că s-a simţit lipsa lui Puljic:

„Sunt supărat pe jucători pentru că aşa nu putem câştiga niciodată un meci. Puljic, care este un adevărat lider, ne-a lipsit astăzi, iar Klimavicius este un jucător de echipă naţională şi trebuie să stau de vorbă cu el pentru că acum este la pământ”, a tunat Uhrin după meci. De altfel, din informaţiile FANATIK, Klimavicius este pe lista disponibilizărilor în această iarbă de la club.

ADVERTISEMENT
Revine liderul din apărare! Ante Puljic, apt pentru meciul cu Poli Iași. Și-a motivat colegii în vestiar. EXCLUSIV
Revine liderul din apărare! Ante Puljic, apt pentru meciul cu Poli Iași. Și-a motivat colegii în vestiar. FOTO: Mario Rondon si Ante Puljic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti

Nistor, cu moralul la pământ: “Sunt şanse mici! Păcat de aceşti suporteri minunaţi”

Remiza cu Academica a zdruncinat moralul dinamoviştilor, iar căpitanul Dan Nistor a recunoscut că şansele la play-off ale echipei sunt pur teoretice: “Eu cred că sunt foarte mici şansele la play-off dar asta este, nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Păcat pentru aceşti suporteri minunaţi care vin la fiecare meci, ne încurajează, fac mii de kilometri pe ploaie, pe vânt, pe zăpadă.

Erau multe bălţi dar şi ei au jucat pe acelaşi teren, nu? Noi vorbim ceva în vestiar dar când ieşim pe teren facem altceva. Ne credem foarte buni dar se pare că nu suntem. Mai avem mult de muncit şi trebuie să lăsăm nasul mai jos că aşa nu putem să facem nimic în viaţă”, a spus Nistor după meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă vineri, de la ora 20:30 împotriva lui Poli Iaşi un meci foarte important care poate menţine echipa în apropierea play-off-ului. În acest moment, formaţia lui Dusan Uhrin este abia pe locul 9 în clasament, cu 5 puncte mai puţin decât FCSB, echipa de pe locul 6.

Revine liderul din apărare! Ante Puljic, apt pentru meciul cu Poli Iași. Și-a motivat colegii în vestiar. EXCLUSIV
Revine liderul din apărare! Ante Puljic, apt pentru meciul cu Poli Iași. Și-a motivat colegii în vestiar. FOTO: Dan Nistor si Alexandru Buziuc in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Clinceni Arena din Clinceni,
  • 32 de ani are Ante Puljic
  • 1.000.000 de euro este cota fundaşului croat