Fotbal intern

Gâlcă le-a pregătit o surpriză de proporţii norvegienilor! Cine joacă mijlocaş dreapta!

UPDATE 18:02 Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Sănmărtean, Prepeliţă – Pîrvulescu, Chipciu, Tănase – Iancu...
16.07.2014 | 17:54
Galca lea pregatit o surpriza de proportii norvegienilor Cine joaca mijlocas dreapta
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:02 Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Sănmărtean, Prepeliţă – Pîrvulescu, Chipciu, Tănase – Iancu

Rezerve: Cojocaru, Filip, Stanciu, Neagu, Grădinaru, Keşeru, Vîlceanu

UPDATE 17:53 / Pe stadionul din Drammen vor fi prezenţi aproximativ 6.500 de fani, din care 12 vor fi suporteri ai Stelei. Arena lui Stromsgodset poate primi un număr de 7.500 de spectatori. 

ADVERTISEMENT

UPDATE / Costel Gîlcă şi-a scos jucătorii în oraş, la o plimbare, în această dimineaţă, cu toate că programase un nou antrenament pe terenul artificial din Drammen.

Primul meci european pentru Costel Gâlcă va aduce, faţă de ultima partidă, cea din Supercupa României, schimbări majore în formaţia de start a Stelei. Cei vizaţi de tehnicianul campioanei sînt Cornel Rîpă şi Gabriel Iancu, care au avut evoluţii slabe în partida contra Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Partida din Norvegia, cu Stromsgodset, nu este lipsită de probleme pentru Costel Gâlcă, care însă a primit şi o veste excelentă: poate să conteze pe Lucian Sănmărtean. Veteranul Stelei va începe meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor titular, avînd cele mai mari şanse să fie folosit la închidere, alături de Filip. Veştile negative care vin din lotul campioanei ţin de faptul că Florin Gardoş şi Adi Popa vor absenta.

Risc major pentru Adi Popa!

Situaţia mijlocaşului dreapta este critică, susţin surse din interiorul clubului. Dacă jucătorul, care are probleme accentuate la umăr, va fi folosit, riscă să absenteze o perioadă lungă de pe teren. “Gâlcă este conştient că Adi Popa nu trebuie să rişte, mai ales că există alte variante. Dacă s-ar întîmpla ceva şi accidentarea ar recidiva, mijlocaşul ar sta pe bară în jur de cinci luni. Va fi păstrat pentru retur, staff-ul medical speră să fie apt 100% în meciul de la Bucureşti”, au confirmat informaţia, pentru FANATIK.RO, surse din anturajul tehnicianului stelist. Astfel, în lipsa fotbalistului transferat de la Concordia, tridentul ofensiv din linia de mijloc a Stelei ar urma să fie format din Chipciu, Stanciu şi Tănase.

ADVERTISEMENT

Gardoş, pe teren în retur! “Depinde de el!”

O altă problemă majoră pentru Steaua o reprezintă absenţa lui Gardoş, declaraţia lui Gâlcă din conferinţa de presă care a precedat meciul cu Stromsgodset lăsînd o umbră de mister asupra situaţiei fundaşului central. “Sper ca la meciul retur să îl am pe Gardoş. Depinde numai de el! Pentru toţi este important să mergem în grupele Ligii Campionilor şi cred că toţi ne dorim”, a fost afirmaţia tehnicianului stelist. Declaraţia lui Gâlcă survine la o zi după materialul publicat de FANATIK.RO, care dezvăluia problemele cu care se confruntă Gardoş ca urmare a ratării transferului la Dinamo Kiev.

Citeşte şi: Culisele celui mai tare transfer din Liga 1! Ofertă BOMBĂ pentru Gardoş

Echipa probabilă a Stelei:

Arlauskis – Prepeliţă, Varela, Szukala, Latovlevici – Sănmărtean, Filip – Chipciu, Stanciu, Tănase – Keşeru

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!