Life

Revine Mercur retrograd, de data asta în zodia Gemeni! Cum suntem afectați de fenomenul din 10 mai 2022

Temutul Mercur retrograd revine din 10 mai, în zodia Gemeni! Fenomenul astrologic pune la punct anumite zodii și le arată greșelile din cauza cărora nu pot avea succes.
03.05.2022 | 15:24
Revine Mercur retrograd de data asta in zodia Gemeni Cum suntem afectati de fenomenul din 10 mai 2022
Mercur retrograd în zodia Gemeni pe 10 mai 2022. Foto: astrologyzone.com
ADVERTISEMENT

Mercur va intra în mișcare retrogradă din 10 mai. Planeta care guvernează zodiile Fecioară și Gemeni va fi în Gemeni în perioada următoare aducând o serie de situații tensionate.

Mercur retrograd în zodia Gemeni pe 10 mai 2022

De fiecare dată când Mercur este retrograd ne așteptăm la tot felul de situații negative, la ghinioane și la avertismente. Mercur nu face decât să vină să repare lucrurile care merg prost în viața noastră, arătându-ne calea corectă.

ADVERTISEMENT

Așadar, din 10 mai, planeta înțelepciunii și a comunicării, a lecțiilor subtile de viață și a determinării ne scutură nițel pentru a reveni cu picioarele pe pământ.

Berbecii prind mai mult curaj în a-și exprima sentimentele. Mercur le atrage atenția cu privire la tonul pe care aleg să exprime nemulțumirile. Pot veni mici dușuri reci pentru ei pe plan amoros. Taurii reușesc să se redefinească din punct de vedere profesional. Au parte de câteva lecții de viață, iar unele vin de la cine nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot fi destul de confuzi în legătură cu alegerile care implică bani mulți. Este o perioadă în care nu își permit să fie neglijenți. Racii se supun regulilor de la locul de muncă, dar vor să schimbe anumite lucruri ici, colo. Ideile lor sunt primite cu entuziasm.

Leii au o stare psihică excelentă și pornesc tot felul de proiecte pe cont propriu. Vor ieși în evidență cu ingeniozitatea lor. Fecioarele se focusează mai mult pe felul în care comunică. Aleg să nu se mai deschidă ușor cu oricine.

ADVERTISEMENT

Peștii fac o schimbare unică

Balanțele pretind tot felul de lucruri de la cei din jur, însă Mercur le atrage atenția că nu pot cere la nesfârșit fără să ofere și ei ceva, începând cu respectul. Scorpionii au o perioadă efervescentă. Totul merge bine în viața lor.

Săgetătorii se gândesc să facă o schimbare majoră în viața lor. Nativii de foc s-ar putea muta în casă nouă.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt puși pe treabă, cu toate că le este greu să se readapteze la anumite sarcini. Relația cu colegii de muncă se poate complica.

Vărsătorii au parte de tot felul de câștiguri financiare în perioada care vine. Pentru ei, Mercur retrograd vine cu noroc la bani. Peștii trag niște concluzii importante în urma cărora vor face o schimbare unică în viața lor.

ADVERTISEMENT